Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 #279450 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Data i godzina: 27/28.02.15 / od ~19:30 do 02:20 Nick admina/gracza, który zawinił: różni Dowody: amxbans/forum dział UB Świadkowie: ludzie na serwerze, na forum, UB Team etc. Uzasadnienie: Dziś, kilkadziesiąt minut temu zostały mi zrobione ssy po raz 6-ty, na tym samym serwerze bodajże. Po raz 4-ty bodajże na nicku "cotozakot", którego obecnie staram się nie zmieniać. Wieczorem oraz w nocy z 27 na 28 lutego (dziś) grałem przez kilka godzin, z przerwami na wrzucenie ssów. Przez ten czas zostały mi zrobione screeny 3 razy, na tym samym serwerze, pod tym samym nickiem. Mam dość wysoki staż w CS'a, pełniłem w życiu przeróżne funkcje przy sieciach serwerów i nigdy jeszcze nie spotkałem się z czymś takim, a jest to według mnie co najmniej chore. Odnoszę wrażenie że admini rozdają te bany od tak, bo nie są pewni i za bardzo nie wiedzą co mają zrobić z kimś kto gra inaczej, lepiej, bądź zrobi jakąś dziwną akcję. Przynajmniej w moim przypadku tak to wygląda. Ciągle gram tak samo, sześć razy wrzucałem czyste screeny, a mimo to za każdym razem trafia się kolejna osoba, która nie wie co ma myśleć, więc daje bana. Dla mnie 3 bany w przeciągu jednej sesji grania to przegięcie, bo admini powinni chociaż zwracać uwagę na dział Ub i na to że skoro ktoś ciągle gra to znaczy że wrzucał czyste ssy, a robienie kolejnych wręcz woła o pomstę do nieba.. Proszę o zrobienie czegoś z tym, bo jak człowiek może się tu dobrze czuć i mieć ochotę na grę, jeśli non stop jest traktowany jak cheater. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 28 Lutego 2015 #282650 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Dostałeś ssy to je wrzuć. Każdy admin ma prawo sprawdzać graczy setki tysiące razy. masz na to 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 28 Lutego 2015 #282710 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Admin ma prawo żeby zrobić Ci ss'y, jeżeli wydajesz się podejrzany i masz za dobre info to ma prawo sprawdzić Cię robiąc ss'y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 28 Lutego 2015 #282712 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi