Gość Guest Napisano 27 Lutego 2015 #282504 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Admin na serwerze dd2 bf4 ustawia inne mapy na których nikt niechce grać, a pozatym jak sama nazwa wskazuj jest only de_dust 2 ,prosze o ukaranie admina!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 27 Lutego 2015 #282505 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Witam. Proszę zastosować się do wzoru, oraz o wstawienie dowodów. Wzór skargi:Data i godzina: Nick admina/gracza, który zawinił: Dowody: Świadkowie: Uzasadnienie: Skargi bez dowodów kończyć się będą ostrzeżeniem dla skarżącego. Masz na to 24h. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 27 Lutego 2015 #282519 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Mapy zmieniałem ja .Na serwerze było kilka razy pisane pisane ze chwilowo coś naprawiamy i będziecie raz musieli zagrać inna mapę wiec kolego nie wiem w czym problem ,następnym razem czytaj co pisze sie na admin say Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 27 Lutego 2015 #282520 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi