Cthulhu2 Napisano 27 Lutego 2015 #282174 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Data, powód, miejsce, itd. na obrazku: W regulaminie jest napisane: §9 Kary. III. Każdemu przysługuję jedno upomnienie. Można to znieść w chwili, gdy dany użytkownik złamie kilka punktów w regulaminie za jednym razem, bądź tego samego dnia. Po otrzymaniu upomnienia użytkownik za każdym razem może otrzymać ostrzeżenie nie zależnie od wykroczenia. Upomnienie, którego nie dostałem. Patrząc na wcześniejsze statusy innych użytkowników, nie widziałem by ktoś dostał warna, nawet moderator to zlał. Inne przykłady. Chciałbym aby mój warn został ściągnięty i nadany moderatorowi który go nadał za brak znajomości regulaminu który napisał dzień wcześniej. Na takim stanowisku to chyba nie wypada, żeby zwykły user dostawał warna bez ostrzeżenia, a osoba która to powinna regulować i sama taki regulamin napisała dostała ostrzeżenie. Także ściągnięcie warna u mnie i nadanie go osobie która mi go dała usatysfakcjonuje mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 27 Lutego 2015 #282179 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Z tego co widzę upomnienie dostałeś 06.02.2015. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 27 Lutego 2015 Autor #282180 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Z tego co widzę upomnienie dostałeś 06.02.2015. A punkt w regulaminie dodaliśmy kiedy? 05.02.2015? Faworyzowanie na forum... ? Do twojej przeszłości się nie wraca, przy stanowisku na modka. Ale jak ja mam dostać warna to nagle się wraca na początek lutego Przesympatycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Lutego 2015 #282181 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Z całym szacunkiem, ja nie uważam aby w moim statusie było jakieś wulgarne słowo. Stwierdzenie " cycki " jest powszechnie używane przesz wszystkich ludzi na świecie i nikt tego słowa się nie wstydzi.@ @edit Ahh..., myślałem, że o mnie chodzi, w takim razie przepraszam za spam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 27 Lutego 2015 #282182 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Nie wiem do czego wracasz? Zawsze na forum było tak, że upomnienia się dawało najpierw, a potem ostrzeżenie, więc w czym problem? Jest jasno w regulaminie napisane §9 Kary. III. Każdemu przysługuję jedno upomnienie. Można to znieść w chwili, gdy dany użytkownik złamie kilka punktów w regulaminie za jednym razem, bądź tego samego dnia. Po otrzymaniu upomnienia użytkownik za każdym razem może otrzymać ostrzeżenie nie zależnie od wykroczenia. Skoro upomnienie dostałeś wcześniej to Ciebie się też tyczy ta regułka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 27 Lutego 2015 Autor #282184 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 W sumie racja, gdzie ja biedny forumowy żuczek, do grona wzajemnej adoracji ^^. Temat można zamknąć, warna i tak nie odrobię. Chciałem tylko zobaczyć reakcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Lutego 2015 #282188 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Zamykam na życzenia autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Lutego 2015 #282190 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Lutego 2015 #282226 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Procentowy, nie zgodzę się z tobą co do tego warna, dlatego go zdejmuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi