madman Napisano 6 Marca 2016 #406583 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Uprzejmie informuję, iż nie przyjmuję nikogo do znajomych na steam. Tych, których chcę mieć, sam dodam lub już mam. Każda próba dodania zakończy się wkur... mnie i co najmniej zignorowaniem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 6 Marca 2016 Autor #406589 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 15 Marca 2016 Autor #411649 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 No to odświeżam, gdyż nie wszyscy doczytali. @@z.r.a.z. Najpierw trzeba się poznać, na steam mam tylko faktycznych znajomych, z którymi grywam lub utrzymuje kontakt, średnio raz w miesiącu odświeżam listę, usuwając nieaktywnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi