wandi Napisano 26 Lutego 2015 #281548 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 1. Imię:Wiktor 2. Kontakt:STEAM,forum,ts3 3. Lokalizacja:Świętokrzyskie,Ostrowiec Świętokrzyski 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a:2h na tygodniu na weekendach wiecej. 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około):dużo,non stop na telefonie,na komputerze też dosyć częśto 6. Posty (min.250 sensownych):raczej są 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie):pilnowąć porząku 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum:objętne mi to ,na początku moge OFF-topic 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi:nie będe sie oceniał bo nie wiem co o sobie myśłeć ,lecz myśle ,ze posiadam tą umiejętność 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności:cierpliwość mam a systematycznośc to zaden problem 11. Coś o sobie:Mam na imie Wiktor mam 16 lat uczęszczam do klasy 3 gimnazjum w lokalnym mieście.Lubie uprawiać sport lecz ostanio nie moge ;d 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?):nigdy sie nie zajmowałem ,lecz jest panel moderatora w dziale JB ,gdyż mam tam admina ,wiec to coś podobnego chyba 13. Obowiązkowe mikro:mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 26 Lutego 2015 #281560 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Jestem na tak. Posty są wiek też, często widoczny na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 26 Lutego 2015 #281573 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Wszędzie go pełno na forum. Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 26 Lutego 2015 #281549 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Jestem Na Tak. + Ogarnięty + Pomocny + Pełno go na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lutego 2015 #281575 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Na Tak +Kultura +Ogarnia +Staż +Posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lutego 2015 #281590 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Aktywność znakomita . Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lutego 2015 #281669 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Też daję mu TAK: + Stara się + Staż + Posty + Aktywność na forum bardzo dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lutego 2015 #281672 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Nie miałem okazji Cię jeszcze poznać, lecz wydajesz się ogarnięty i aktywny. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Lutego 2015 #281771 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Nie używasz kropek, przecinków stawiać również nie potrafisz. Dużo błędów interpunkcyjnych w podaniu to Cię dyskwalifikuję. Zasady pisowni również obowiązują, a takich osób nie potrzebujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Lutego 2015 #281772 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego moderatora. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z Super Moderatorem lub Administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi