Rekinek Napisano 26 Lutego 2015 #281516 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Witam Nick: Reeksio VlP Wiek: 20 lat Doświadczenie (w byciu adminem): w ciągu mojej przygody z cs'em byłem adminem już nie raz Więc ogarniam to Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 Staż w CS-sie: gra na no steam 3 lata (moje początki w cs) a potem zakupiłem key do steam 25.01.2010 roku czyli steam mam już 5 laT Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Gram dosyć długo u was Cały czas tylko na Only DD2 wyniki mam spoko jestem 1 w Top15 . Gram praktycznie codziennie (bardzo często w porach nocnych) a wtedy haxy szaleją i nie ma kto robić z nimi porządku Jako Admin byłbym rozważny i nie nadużywał swoich praw Administratora serwera. Poza tym mam tu na serwerze VlPa więc w sprawach finansowych będę pomagał serwerowni JEŚLI MACIE OBAWY CO DO MOJEJ KANDYDATURY NA ADMINA MOGĘ PRZEJŚĆ OKRES PRÓBNY I UDOWODNIE , ŻE JESTEM ROZSĄDNYM ADMINEM Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4 w ciągu tygodnia w weekendy często są nocki ( teraz mam L-4 do 23 marca więc na serwie mnie nie zabraknie ) Kontakt: Najlepiej dodać mnie na Steam Nazwa Użytkownika: hilleerrr Nick na Steam : Reeksio VlP Link do game tracker : http://www.gametracker.com/player/Reeksio%20%20VlP/80.72.43.106:27027/ Tak wiem te 100 h nie ma lecz to wina tego , że często zmieniałem nicki ehhhh Dziękuję za chwilę uwagi i Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lutego 2015 #281563 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 20h? Nawet nie masz połowy. Na nie, a temat raczej do zamknięcia. jeśli chcesz żeby temat został to podaj te "inne" nicki i jak Ci wyjdzie 100h to będę na tak i reszta zapewne też rozpatrzy Twoje podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekinek Napisano 26 Lutego 2015 Autor #281570 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 20 h na jednym nicku ale oki . spróbuje kiedy indziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lutego 2015 #281604 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Masz 1 pozycje bo poszedłem spać netrual za godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 26 Lutego 2015 #281646 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Na tą chwilę zamykam. Zgłoś się do mnie jak dobijesz godzinki i otworzę temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi