Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Meffix! aka asymilacyjny

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Twój nick podczas gry:Meffixx!

Godzina, data zdarzenia:22

Mapa:westwood

STEAM_ID / IP:87.207.36.66

Uzasadnienie:Na wstępie chce powiedzieć że wyjebane mam na bana bo serwer schodzi na psy co widać gołym okiem, admini ostatnio chyba na za dużo pozwalają sobie w stosunku do zwykłych graczy takich bez premium chodzi mi głowinie o ( Haq, Mavers, kakadu ) chamstwo tych adminów wskazuje iż są pizdami tak nie bójmy użyć się tego słowa PIZDAMI! Proszę o sprawdzenie gracza to jest 0 odpowiedzi lub tak jak tu (http://speedy.sh/yVa9Z/de-westwood0002.bmp) natomiast z tego co widzę dawania bana graczom bez premki przychodzi im bardzo łatwo. Często admini też wyzywają graczy a jeśli gracz odpowie dostaje bana tak jak ja..

Napisano

Kolego po 1, zważaj na słownictwo. Jeśli masz zastrzeżenia do adminów, nagraj demko bądź zrób ssy i złóż skarge.

A po 2, ma być paczka 5 ssów w formacie TGA.

Napisano

Pewnie chodzi o mnie bo cie zabijalem z innego nicku i spamowales zeby mi dali ssy :Vvvvv. NAstepnym razem pocwicz troche i nie bluzgaj na adminow jesli nie masz racji .

@edit Akurat bylem przy tej sytuacji i wszystko widzialem wiec nie wiem po co ten temat pozdrawiam.

Najpierw zaproponuje ci abys kupil steam :D

Napisano

Pff nie będę zważał na słownictwo i nie mów mi co mam robić ...  wejdź na serwer i sam oceń jeśli chcesz zobaczyć co tam się odpierdala bo inaczej tego sie nie da nazwać...

Napisano

3pic może TY poćwicz i nie graj na premkach jak jesteś taki sprytny i dobry ;)  Po 2 tak chodziło o Cb i admin powinien Cie i tka sprawdzić niezależnie od tego czy masz Adma ...  A teraz zapraszam dalej was do edytowania  postów bo tylko to potraficie nic innego elo tyle w temacie podtrzymuje o Co napisałem o was w 1 poście ;)

Napisano

Dla twojej wiadomości 3pic mam steama ale mam problem z jego włączeniem... jakiś plik mi nie działa wiec chyba jednak nie musze go kupować ... a jak chcesz to sam mi kup i tak Cie cisnę ...

Napisano

Już sie boje kakadu :o grozisz mi czy obiecujesz ? bo nie wiem czy mam sie bać czy śmiać ...

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...