LOVASSS Napisano 26 Lutego 2015 #281740 Udost臋pnij Napisano 26 Lutego 2015 Nie jestem na sieci, ale zdarza mi si臋 zagl膮da膰, tak wi臋c mam prawo do wypowiedzi. 聽 聽 聽 Wydaje mi si臋, 偶e rangi bardzo zmieniaj膮 ludzi, patrz膮c jaki by艂e艣 kiedy艣, a teraz, to nasuwanie si臋 pytanie, dlaczego? Szczerze, nie obchodzi mnie to. By艂e艣 ju偶 Moderatorem i o ile pami臋tam nie poradzi艂e艣 sobie. Jeste艣 aktywny, masz wiele rang, (z twoj膮 kultur膮 te偶 bym podyskutowa艂), i wielu ludzi po swojej stronie. Jestem na nie, jednak 偶ycz臋 Ci powodzenia Benek. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Lutego 2015 #281778 Udost臋pnij Napisano 26 Lutego 2015 W ci膮gu jednego miesi膮ca (luty) zarobi艂e艣 dwa warny + jedno upomnienie. Znam Ci臋 kawa艂ek czasu, by艂e艣 moderatorem. Ale do przesz艂o艣ci wraca艂 nie b臋d臋.聽 聽 聽 聽 Wyniki co do twojej kandydatury og艂osz臋 po 22.聽 聽 聽 聽 Wypowiedzi s膮 ju偶 zb臋dne.聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Lutego 2015 #281870 Udost臋pnij Napisano 26 Lutego 2015 聽 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko Moderatora. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi