GlyMp Napisano 25 Lutego 2015 #280806 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Witam. Chcialbym pochwalic admina Danke za jej poswiecenie na serwerze only DD2#2 moim zdanie bardzo ale bardzo poswieca sie temu serwerowi jest godnym do nasladowania adminem. Nigdy nie bylo takiej sytuacji kiedy ja poprosilem zeby sprawdzila gracza lub weszla na serwer w celu sprawdzenia lub zbanowania czitera. Mam prosbe do H@ wynagrodzcie jej to w jakis sposob . Danke nie badz zla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 25 Lutego 2015 #277898 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Ja tez jestem dobrym adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GlyMp Napisano 25 Lutego 2015 Autor #280917 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Tak moze i jestes. Ale zobacz jak admin Danke poswieca sie temu serwerowi spytaj sie innych graczy to napewno potwierdza moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lutego 2015 #280922 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Na pewno pochwała się dla niej należy, na forum także jest bardzo pomocna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lutego 2015 #279089 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 pochwala sie jakas nalezy,jest pomocna na forum jak i serwerach mysle ze czerwoni sie za to wezma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 25 Lutego 2015 #280940 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Grasz tylko na tym serwerze i widzisz tylko jej "aktywność", ale to właśnie jest obowiązek adminów aby reagować na prośby graczy, wchodzić na serwer i banować, nic w tym nadzwyczajnego... Każdy admin, który dobrze wywiązuje się z powierzonych mu zadań jakimi są: -pilnowanie serwera -banowanie cheaterów -banowanie za ping -banowanie za reklamy robi podobnie, więc sorry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 25 Lutego 2015 #280941 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Ja tez jestem dobrym adminem Później zdradzę ci jej sekret to też cie nominują ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 25 Lutego 2015 #280956 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Ja tez jestem dobrym adminem Nikt nie mówi, że nie jesteś . Później zdradzę ci jej sekret to też cie nominują ^^ O moich sekretach NIKT nie wie, co najwyżej tajemnice. Witam. Chcialbym pochwalic admina Danke za jej poswiecenie na serwerze only DD2#2 moim zdanie bardzo ale bardzo poswieca sie temu serwerowi jest godnym do nasladowania adminem. Nigdy nie bylo takiej sytuacji kiedy ja poprosilem zeby sprawdzila gracza lub weszla na serwer w celu sprawdzenia lub zbanowania czitera. Mam prosbe do H@ wynagrodzcie jej to w jakis sposob . Danke nie badz zla Bardzo dziękuję za taki temat, jestem w lekkim szoku, nie spodziewałam się . Miło mi, robię co mogę, by normalnym graczom się dobrze grało, po to w końcu jestem... . Na pewno pochwała się dla niej należy, na forum także jest bardzo pomocna pochwala sie jakas nalezy,jest pomocna na forum jak i serwerach mysle ze czerwoni sie za to wezma Dziękuję Wam :-). Jak już napisałam - po to w końcu jestem :-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 25 Lutego 2015 #280959 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 O moich sekretach NIKT nie wie, co najwyżej tajemnice. No kilka osób się wygadało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 25 Lutego 2015 #281116 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Propozycje i uwagi na temat Multi-Head" do "Pogawędki". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi