Skocz do zawartości

GlyMp

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Chcialbym pochwalic admina Danke za jej poswiecenie na serwerze only DD2#2 moim zdanie bardzo ale bardzo  poswieca sie temu serwerowi jest godnym do nasladowania adminem. Nigdy nie bylo takiej sytuacji kiedy ja poprosilem zeby sprawdzila gracza lub weszla na serwer w celu sprawdzenia lub zbanowania czitera. Mam prosbe do H@ wynagrodzcie jej to w jakis sposob :). Danke nie badz zla :P

Grasz tylko na tym serwerze i widzisz tylko jej "aktywność", ale to właśnie jest obowiązek adminów aby reagować na prośby graczy, wchodzić na serwer i banować, nic w tym nadzwyczajnego... Każdy admin, który dobrze wywiązuje się z powierzonych mu zadań jakimi są:

-pilnowanie serwera

-banowanie cheaterów

-banowanie za ping

-banowanie za reklamy

robi podobnie, więc sorry...

Ja tez jestem dobrym adminem :/

Nikt nie mówi, że nie jesteś :).

Później zdradzę ci jej sekret ;) to też cie nominują ^^

O moich sekretach NIKT

nie wie, co najwyżej tajemnice.

Witam. Chcialbym pochwalic admina Danke za jej poswiecenie na serwerze only DD2#2 moim zdanie bardzo ale bardzo  poswieca sie temu serwerowi jest godnym do nasladowania adminem. Nigdy nie bylo takiej sytuacji kiedy ja poprosilem zeby sprawdzila gracza lub weszla na serwer w celu sprawdzenia lub zbanowania czitera. Mam prosbe do H@ wynagrodzcie jej to w jakis sposob :). Danke nie badz zla :P

Bardzo dziękuję za taki temat, jestem w lekkim szoku, nie spodziewałam się :o.

Miło mi, robię co mogę, by normalnym graczom się dobrze grało, po to w końcu jestem... :P.

Na pewno pochwała się dla niej należy, na forum także jest bardzo pomocna :)

pochwala sie jakas nalezy,jest pomocna na forum jak i serwerach ;) mysle ze czerwoni sie za to wezma ;)

Dziękuję Wam :-). Jak już napisałam - po to w końcu jestem :-).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...