Gość Guest Napisano 24 Lutego 2015 #280608 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Mam sprawe ponieważ mam internet radiowy-wszystkie okolice,grcze z okolic maja to samo ip co ja ;/ i niestety jakiś gracz pod nickiem ArturrO ;3 dostal bana, bardzo bym chciał pograc na tym serwerze lecz niestety nie moge... prosiłbym o pomoc, co w takim wypadku moge zrobic Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 24 Lutego 2015 #280610 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 1. Zastosuj wzór: Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: 2. Niestety, nic na to nie poradzimy, nie możemy odbanować czitera, jedyne wyjście to zrobienie 100 reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lutego 2015 #280615 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 w jaki sposob mam zrobic te 100 reklam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 24 Lutego 2015 #280619 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Mini poradnik znajdziesz tutaj http://multi-head.pl/topic/41446-odpracowanie-kar-na-forum-i-serwerach/ Temat zamykam, ban był 3 lutego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 24 Lutego 2015 #280621 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi