CJ. Napisano 24 Lutego 2015 #280499 Napisano 24 Lutego 2015 Oto niemiła niespodzianka, przecież an tym serwerze nei można mieć lepszych statów niż admin, musi byc wtedy ban.. Oto wiadomość z konsoli: [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'Czitujesz' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_2:0:572111997' [AMXBans] Twoje IP: '89.231 mapa: dd2 godzina i data: 24.02.2015 ok. godziny 17:25 A to napisałem prawdopodobnie nieograniętemu adminowi "Norbi", który gra tam raz na rok i nie ogarnia co się dzieje.. : Czy to Ty teraz zbanowałeś mnie z nickiem "Siuraczek ;*" na serwerze DD2+DM? Za to nbi yze czituje? Jeśli tak to masz to rozwiazać, gdyż tyle raz yco miałe mtu ssy i UB, admini mnei znali, to nagle wchdozisz taki Ty i ładuejsz bana na zawsz, chociaz nigdy nie czitowałem, nawet nie zamierzam sietłumaczyć, po prsotu, to jestchore i jeśli to Ty to mam nadzieję że cie zdegradują z funkcji admina. JESZCZE LEPSZE JEST TO, że kiedy dostałem bana, chwilę później wyświetliła siewiadomość od drugiego admina "czysty", w której chodziło prawie na pewno o mnie, gdyż jakiś cziter został zbanowany przede mną już parę minut wcześniej, a ta wiadomość dotycząca mojej niewinności prawie na pewno byłą od admina "MemesiO" czy jakos tak, który często gra, kiedy ja gram, tak ja krpzedtem.
Strajk Napisano 24 Lutego 2015 #280501 Napisano 24 Lutego 2015 Zapraszam admina Norbi z dowodami w postaci demka
Gość Guest Napisano 24 Lutego 2015 #280505 Napisano 24 Lutego 2015 Przypominam ,że admin na przedstawienie dowodów ma 24h po tym czasie gracz otrzymuje UB a admin ostrzeżenie do działu adminów.
CJ. Napisano 24 Lutego 2015 Autor #280508 Napisano 24 Lutego 2015 Zaproście "Norbiego" do wrzucenia mojego demka w celu UB za niesprawiedliwy ban, bo z tego co widzę to gra sobie w najlepsze...
Norbi Napisano 24 Lutego 2015 #280543 Napisano 24 Lutego 2015 Sytuacja wygląda następująco. Pewien gracz napisał mi, że na serwerze lata strasznie dużo cziterów i poprosił mnie żebym wszedł na serwer i ogarnoł sytuacje. Twój ban jest pomyłką, chciałem zbanować innego gracza tylko numerki mi się pomyliły. Prosze o ub dla tego gracza. Serdecznie cię przepraszam za zaistniałą sytuację. Z poważeniem, Norbi
MemesiO Napisano 24 Lutego 2015 #280544 Napisano 24 Lutego 2015 Gracz dostaje UB. ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
1
Popularne Dni
24 Lut
6
Najaktywniejsi w tym temacie
CJ. 2 posts
Strajk 1 post