Gość Guest Napisano 24 Lutego 2015 #280441 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Data i godzina: 16:00 Nick admina/gracza, który zawinił: Raptorr Dowody: sprawdzcie HLTV Świadkowie: Brak Uzasadnienie: Dostałem bana od Raptorra bana za SG resp ktore nie sięgało respa, stało w kącie w tunelu idąc na B. Nie chce żeby Raptorr był ukarany ale niech sprawdza a nie banuje żeby mieć spokój.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 24 Lutego 2015 #280450 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Z tego co widzę, admin Raptorr nikogo nie banował za SG. Poza tym powinieneś pokazać nam dowód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptorr Napisano 24 Lutego 2015 #280452 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Zgadza się dostał bana niesłusznie.Poprostu mój błąd. Nie wiem czy mogłe ale odbanowałem gracza i przeprosiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 24 Lutego 2015 #280454 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Ahm. Dlatego go nie widziałem, wyjaśnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 24 Lutego 2015 #280455 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi