Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 #279941 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 [align=center]W tym poradniku napisze jak mieć sygnaturę w postaci mini profilu Steam. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Ktoś chce mieć kontakt z tobą przez Steam to od razu widzi twój profil. Zaczynamy [/align] [align=center] [/align] [align=center]1.Wchodzimy na Get your Steam Profile sig badge! | SteamProfile.com [/align] [align=center] [/align] [align=center]2.Tam gdzie pisze Click on The green button below to generate yout badge! wybieramy zielone okienko z logem Steam. [/align] [align=center] [/align] [align=center]3.Po lewej stronie wpisujemy własny Login i Hasło z Steam. (to strona Społeczności Steam więc bez obawy nikt was nie okradnie) i wybieramy Login. [/align] [align=center] [/align] [align=center]4.Wyskakuje nam 2 rodzaje sygnatur. [/align] [align=center] [/align] [align=center]5. Gdy chcemy 1 (ten wielki) zaznaczamy go i kopiujemy z [/align] [align=center]IMG Code for Forums & Message Boards: drugą linijke (na końcu i początku jest ) czyli np u mnie [/align] [align=center] http://badges.steamprofile.com/profile/default/steam/76561198053255128.png[/img.] [/align] [align=center]Gdy chcemy 2 (ten mały) zaznaczamy go i kopiujemy tak samo jak na dużym. [/align] [align=center] [/align] [align=center]6. Wchodzimy na forum logujemy sie. Wybieramy ustawienia sygnatury w profilu, wklejami kod i zapisujemy. [/align] [align=center]Mam nadzieje ze pomogłem [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 24 Lutego 2015 #280695 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Podaj źródło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 26 Lutego 2015 #278248 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Poradniki" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi