Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 #279877 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Wzór podania: Nick: PAJUTEK Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): 9+/10 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10 Staż w CS-sie: 11lat Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: Gram często na serwerze, regularnie zgłaszam adminom na st o hakerze, bywam na serwerze nie krótko na pewno, odkąd zacząłem grać po przerwie gram ciągle na tym serwerze, gram tu od czerwca bodajże. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w gametrack wystarczy spojrzeć Kontakt: na 4um Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/PAJUTEK/80.72.43.106:27027/ wcześniejszy nick http://www.gametracker.com/player/ZWPJB/80.72.43.106:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 #279913 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 no to tak +wiek +staz +gt +amx +aktywnosc Nic dodac nic ujac ,ode mnie masz TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 24 Lutego 2015 #280713 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Smerfetka grasz u nas na serwerze żeby się wypowiadać za tym, że jesteś za czy nabijasz posty? Bo wypowiadasz się w kolejnym podaniu a na serwerze Cię nie widziałam. Przypuszczam, że to drugie ale nie Ty jesteś tu teraz najważniejsza Jeśli chodzi o tego Jaracza od podania to jestem na tak Godzinki ma , zgłasza na U@, od niedawna na steam Oko ma dobre więc myślę, że na okres próbny można dać szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 24 Lutego 2015 #280748 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Widzę na serwerze. Na tak. Zgłasza [email protected] są jak wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 24 Lutego 2015 #280752 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 13h brakuje. Ale nie ma adminów na serwerze. Godzinki dobije sądząc po aktywności na serwerze. Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KosiCO Napisano 25 Lutego 2015 #280783 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Czesto gra, ogarnia, komunikatywny. TAK (jeśli moje słowo coś znaczy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lutego 2015 #280788 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Dobij godziny to pomyślimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 25 Lutego 2015 #280805 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 W związku, że podanie jednak zostało wznowione to dorzucę od siebie kilka słów. Ostatnio nocami jak grałam na DD2#1 - 0 adminów... To, co się tam działo to przechodziło ludzkie pojęcie, szczególnie z kulturą u niektórych graczy, przez co sama dodawałam im bana przez bansa. Ogólnie co do podania: Kojarzę dobrze, a nawet bardzo dobrze. @pajutek to sympatyczna osoba, da się z nim na luzie porozmawiać i pożartować. Wiem, że zasługuje na te posadę, bo do dziś doskonale pamiętam jak zawitał na DD2#2 i napisał mi na u@, że cziterzy grasują po DD2#1. Wniosek jest z tego bardzo prosty i logiczny - zależy mu, by pomóc serwerowi, a takich ludzi jak najbardziej powinno się doceniać! Wszystko u niego w jak najlepszym porządku - steam, wiek, doświadczenie, godziny i aktywność na serwerze, która jest powalająca. Nie oszukujmy się - ten serwer potrzebuje adminów szczególnie w nocy, a @pajutek by takowym był. Dajmy chłopakowi szansę. JESTEM NA OGROMNE TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 25 Lutego 2015 #280822 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 ja tez czesto gram na serwerze dd2#1 i jak wyzyje Danke oraz blurred brakuje adminow to racja ale nie tylko w nocy jak wchodze rano takze brakuje . Nie raz go widzialem na serwerze jest kulturalny i spokojny . steam ma , wiek ma , godzin moze nie ma ale to sie na odrobic jestem na tak . p.s. joe mysiu lepiej nie mysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lutego 2015 #280895 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Każdy musi dobić godzin, nie ma zmiłuj się. Neutral. Jak wbite to wbite, na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lutego 2015 #280908 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Godziny wbite, nawet poza normą Nick do GT STUNTRIDE NOT CRIME Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lutego 2015 #280912 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Pajuto... Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 25 Lutego 2015 #281022 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Aktywny gracz, zgłaszał mi często na u@, potrafi rozpoznać gracza na haxach. Spełnia wymagania więc jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~B3LsU~ Napisano 25 Lutego 2015 #281100 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Pajutek Pajutek co z Ciebie wyrośnie Znam go naprawdę długi czas (jeszcze przed MH się poznaliśmy...) i nigdy nie miałem z nim żadnych problemów Idzie z nim porozmawiać dosłownie o wszystkim...więc lecimy : +steam +wiek +amx +aktywność + Pajutek...... + z tego co osoby wyżej piszą często zgłasza na u@ Daję mu duże TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lutego 2015 #281102 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Dzieki za poparcie pany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Lutego 2015 #282153 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Z tego co sięorientuję to dzilisz konto z bratem, flagi powinny być tylko dla Ciebie, poza tym ogarnia i zgłasza czity, jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 27 Lutego 2015 #276171 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Widuje go często na serwerze, admini nie mają z tobą żadnych kłopotów a te 13h to nadrobisz śmiało. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GanjaMafia-123 Napisano 27 Lutego 2015 #282246 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 NA tak +aktywny +godziny ma +doświadczenie dobre ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Lutego 2015 #282250 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Jesli brat będzie chciał wejść to nie wpisze hasła ponieważ go nie będzie znał, najlepiej to zrobię tak by nie gral na nim wcale :-) o to się nie musisz martwić, zajmę się tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2015 #283518 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Jestem na Tak. Bardzo aktywny i miły gracz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Marca 2015 #284467 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi