xR32x Napisano 6 Marca 2016 #406313 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Wzór skargi (data i godzina): 06,03,2016 godz 2;59-3;30 Nick admina/gracza, który zawinił: Kjaerbye Dowody: zdjecia http://zapodaj.net/b33ed2defed3b.jpg.html http://zapodaj.net/83f2120d16ad1.jpg.html Świadkowie: Admin Jarked Uzasadnienie: To tylko obrazki bo pozniej byly wyzwiska slowne typu burak, pizda, zamknij sie, bylo to mniej wiecej o 3;14. To moga tylko poswiadczyc gracze badz admin w/w. Tutaj takze mam zal do Admina Jarkeda, ze tak lajtowo go potraktowal i go nie ukaral gdzie inny Admin za respa daje 30min Najlepsze ze gosciu grozil Jarked'owi ze w ciagu 3 min moze postarac sie by stracil range admina. Swoja droga mozecie obejrzec demo gdzie wedlug mnie on ogarnia gre na wspomagaczach ( np nie gra non stop, wie jak zachowac neutralnosc ), wie kiedy isc a kiedy nie, kiedy i gdzie celowac, jak nikogo nie ma to lata jak glupi a gdy ktos jest to wszedzie "sprawdza" i akurat tam ktos jest, polecam 25min demko z godziny podanej wyzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 6 Marca 2016 #406471 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 @@Jarked widział temat, a się nie wypowiedział. Dlaczegóż to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarked Napisano 7 Marca 2016 #406696 Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 W więc tak wracając do tamtej sytuacji o razu ja wszedłem na server to zauważyłem ze wyzywacie się ze Kjaerbye jest odpalony.Kjaerbye poprosił mnie ze bym zrobił mu ss'y ze by mógł je wrzucić na Forum by R32 mógł zobaczyć ze nie ma celownika który jest nie dozwolony.Po paru minutach R32 napisał mi w grze ze wrzucił 4 ss'y.Ale kiedy Kjaerbye pojawił się na serverze to znowu za-czeli się obrażać a jak zwróciłem uwagę o kulturze to Kjaerbye zaczą mnie wyzywać przez mikrofon i ze może mi załatwić ze w ciągu 3 min stracę uprawnienia Admina.Kjaerbye powinieneś być wdzięczny ze administracja zlitowała się nad tobą za twoje multi konto i pozwolili ci grac. To tyle co mam do powiedzenia na temat tej Skargi. Pozdrawiam Jarked Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarked Napisano 7 Marca 2016 #406723 Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Ponieważ wiedziałem ze on nic nie może zrobić i jego groźba jest bez pokrycia dlatego poprostu nie zbanowałem go.Ale ze by wiedział ze wszystko się tak skończy to bym go zbanował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 7 Marca 2016 #406742 Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 @@Jarked Dlaczego nie został zbanowany jeden i drugi skoro nie potrafili zachować kultury? Po co jesteś adminem na tym serwerze? Czy nie po to, by trzymać na nim porządek? Potrzebujesz upomnienia by wywiązywać się z obowiązków? WYCIĄG Z REGULAMINU SERWERA Zakaz obrażania graczy. Zakaz nadmiernego przeklinania. A tu link, gdybyś nie mógł znaleźć: http://multi-head.pl/index.php/topic/4456-regulamin-serwera-odd2-1-i-odd2-2/ PS Gdzie uczą tak wyśmienicie ortografii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xR32x Napisano 7 Marca 2016 Autor #407021 Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Chcialbym zaznaczyc ze ja nikogo nie obrazalem i nie wyzywalem, to ze pisalem ze ktos ma kropke albo ze gra na super malej rozdzielczosci to nie jest zadna obraza tylko wyrazanie wlasnego zdania na podstawie jakis faktow. A to ze ktos sobie nie radzi z emocjami to juz nie moja wina. Jesli jestem pomawiany o wyzywanie to chcialbym dowod na to, bo ja zamiescilem dowod na brak kultury gracza. Jarked popelnil blad, ze za drugim razem ponownie tylko zwracal uwage Kjaerbye za slownictwo i obrazanie, a nie wysunal co do niego konsekwencji. EDIT: dlatego wlasnie zalozylem tutaj temat ze skarga by gracz zostal ukarany skoro admin nie byl na tyle surowy, rozumiem ze moze Jarked jest nowy to i wyrozumialy bardziej, nie mam o to pretensji, poprostu chce by gosciu dostal to na co zasluzyl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 8 Marca 2016 #407061 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 @Jarked upomniałeś raz, gracz dalej swoje więc powinieneś zbanować. To gracz powinien ponosić konsekwencje za swoje zachowanie (i nie ważne, że "straszy" Cie utratą @) a nie Ty za swoje błędy. Chyba zapomniałeś, że jesteś na okresie próbnym i średnio wywiązałeś się ze swoich obowiązków Jeśli gracze się obrażają a Ty boisz się ich zbanować bo straszą Cie utratą admina to ja takiej "pomocy" na serwerze chyba nie potrzebuje.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PREDATOR KU*WA Napisano 8 Marca 2016 #407133 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Jeśli mogę coś dodać w tym temacie to się wypowiem. Co do Kjaerbye, samo to iż wcześniej posiadał celownik do AWP oraz multi konto na forum, powinien być zdyskwalifikowany z gry na tej sieci. Druga sprawa, jeśli mu gra nie idzie, potrafi wjechać na dosłownie każdego (nie ważne czy to jest admin czy nie). To jest kolejna dyskwalifikująca go rzecz. Kolejna rzecz, wyśmiewanie graczy. Można zawsze pożartować podczas gry, jednak bez przesady. To jest serwer gier multiplayer, nie piaskownica/trzepak. Jeśli chodzi o admina Jarked, powiem w skrócie, nie nadaje się na admina. Admin powinien być stanowczy. Karać graczy za przewinienia, które popełniają. Nie potrzeba pisać na @say aby wszyscy widzieli, że coś ma na myśli jednak nie może tego egzekwować. Od oceny adminów są OP serwera oraz ludzie postawieni nad nimi. Kolejną sprawą jest to, iż nawet nie potrafi zwrócić uwagi graczom, aby zaprzestali (co mogło by się skończyć nawet kickiem). Nie ma tego, po prostu admin jest bo jest. Tym bardziej, będąc na okresie próbnym, admin musi wykonywać swoje obowiązki jak najbardziej należycie. Jeśli się boi kicknąć/zbanować graczy obrażających się nawzajem, to nie ma żadnego usprawiedliwienia (bo mnie straszył że stracę admina). Admina dostałeś, powinieneś w PEŁNI wywiązywać się z flag, które otrzymałeś. One nie są tylko po to aby były! Proszę nie odnosić się do tego, ponieważ nie dostałem admina (nie miałem przegranych godzin). Przeniosłem się na inny serwer (nie omijając bezczynnie DD2#1 oraz DD2#2). Jest to tylko moje spostrzeżenie podczas gry na tych serwerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 8 Marca 2016 #407203 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Temat uważam, za wyczerpany. Myślę, że Opiekun wyciągnie konsekwencje z postępowania admina, tzn. do sytuacji jaka miała miejsce na serverze. Co do Kjaerbye, zachowanie karygodne, za takie zachowanie, bez wahania w przyszłości wyrwie bany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 8 Marca 2016 #407204 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi