Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ODRZUCONE</span> Haquu prosba ;/

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: ` Haquu ;3

Doświadczenie (w byciu adminem): bylem adminem na innych serwerowniach nie bylo na mnie zadnych skarg :)

Znajomość AMXX (W skali 1-10):8/10

Staż w CS-sie:5lat

Steam / NonSteam: non :(

Dlaczego Ty:Chcialbym pomoc adminom bo widze sobie nie radza :v wiem.. potrzebny steam jest no ale bardzo was prosze dajcie bez steama jest pewien problem przez ktory nie moge miec steama . Moj brat ma steama a gdy kupie 2 to bede sie musial caly czas wylogowywac i logowac no to jest troche bez sensu bo trzeba ten kod podawac :/ Gram tu juz chwile zauwazylem ze poradzil bym sobie z tak licznymi graczami. Bardzo prosze dajcie mi admina jezeli zaakceptujecie na probe zobaczycie jak sie spisze w roli admina. Z mojej strony to wszystko milego fragowania :3

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:5h okolo

Kontakt: gg fb i te sprawy ;]

Napisano

Jeżeli nie masz steam, to nie masz szans na bycie adminem, rozumiesz to czy nie?!

"Chciałbym pomoc adminom bo widze sobie nie radza" Nie radzimy sobie? Żenada i tyle. Kup tego steama i pokaż co potrafisz.

Napisano

Wytlumaczcie mi poco trzeb miec tego steama ? Nie mg miec tego steama niestety :/

@edit 1.do mnie nie potrzeba kontaktu soedze na codzie caly dzien widac po lvlu i ciagle mi mowia czy ja niemam zycia ? :D

2. Na steam mozna miec wh

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***
podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie: Brak steam'a.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

• Odpowiedzi 3
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...