Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 #279662 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Nick: ` Haquu ;3 Wiek: 15 Doświadczenie (w byciu adminem): bylem adminem na innych serwerowniach nie bylo na mnie zadnych skarg Znajomość AMXX (W skali 1-10):8/10 Staż w CS-sie:5lat Steam / NonSteam: non Dlaczego Ty:Chcialbym pomoc adminom bo widze sobie nie radza :v wiem.. potrzebny steam jest no ale bardzo was prosze dajcie bez steama jest pewien problem przez ktory nie moge miec steama . Moj brat ma steama a gdy kupie 2 to bede sie musial caly czas wylogowywac i logowac no to jest troche bez sensu bo trzeba ten kod podawac Gram tu juz chwile zauwazylem ze poradzil bym sobie z tak licznymi graczami. Bardzo prosze dajcie mi admina jezeli zaakceptujecie na probe zobaczycie jak sie spisze w roli admina. Z mojej strony to wszystko milego fragowania :3 Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:5h okolo Kontakt: gg fb i te sprawy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 23 Lutego 2015 #279697 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Jeżeli nie masz steam, to nie masz szans na bycie adminem, rozumiesz to czy nie?! "Chciałbym pomoc adminom bo widze sobie nie radza" Nie radzimy sobie? Żenada i tyle. Kup tego steama i pokaż co potrafisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 #279701 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Wytlumaczcie mi poco trzeb miec tego steama ? Nie mg miec tego steama niestety @edit 1.do mnie nie potrzeba kontaktu soedze na codzie caly dzien widac po lvlu i ciagle mi mowia czy ja niemam zycia ? 2. Na steam mozna miec wh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 23 Lutego 2015 Premium VIP #279754 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Brak steam'a. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi