Skocz do zawartości

Podanie by Shivverk KóR

Shivverk KóR

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Shivverk KóR   :wub: 

Doświadczenie (w byciu adminem): Bywałem adminem na bardzo wielu serwerach cod modach , dd2 , zombie mody , death runy

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6

Staż w CS-sie: 5 lat w Cs , z krótkimi przerwami 

Steam / NonSteam: STEAM_0:1:1586511

Dlaczego Ty: Ponieważ spęd zam dużo czasu na serwerze , dużo osób z serwera bierze mnie na wzór naśladowania tak mi się wydaje gdy przebywam z nimi na TS . Przyszedłem także tutaj pomóc a nie robić jakiś "rozpiździel" z serwera . Aby upilnować by nie grali także cziterzy którzy się zdarzają gdy nie ma adminów na serwerze , oraz wszystkich wszelkich min , kultury i tym podobnym  :D 

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Znaczy tak przez tydzień spędzam około 3-6 h na serwerze a przy jakimś dłuższym czasie/okresie spędzam bardzo dużo 

Kontakt: Steam/Ts3  i oczywiście nr tel mogę podać po tajemnie na pw  :ninja:

Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Shivverk%20KóR/80.72.43.106:27022/

Mimo, iż jesteś aktywny, gracze Cię lubią (niektórzy), to jednak muszę być na nie z 2 głównych powodów:

-Strasznie dziecinne zachowanie, wieczny płacz na serwerze, czepianie się o drobnostki.

-Kultura u Ciebie leży. Fakt, że zdarzy się "wybuchnąć" i używać wulgaryzmów jak głupi, sam to mogę o sobie powiedzieć (sytuacja sprzed kilku dni, dałem wtedy popis wszelakich wulgaryzmów), ale ty używasz tego nadmiernie wyzywając przy tym niekiedy innych graczy.

Popraw zachowanie i wróć za 2 tyg.

PS: Wzorem do naśladowania to ty nie jesteś.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...