Masherrr Napisano 22 Lutego 2015 #279577 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 NIck w grze: Masher [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'txt' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:29344420' [AMXBans] Twoje IP: '46.169.37.194' [AMXBans] =============================================== Bana otrzymałem jakoś 23:18 dzisiaj na mapie de_nuke_1337 Chciałem to wyjaśnić, ponieważ przebywałem na dachu hali, a to nie są tekstury, tylko w dalszym ciągu mapa. Tekstury są tam, gdzie postać "pływa", i nie, nie jest to woda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 #279621 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Za bieganie po dachu hali również jest ban ponieważ ludzie tam ciągle wchodzą i nie ma sensu gry czasami gra przeniesie się na dach i nie ma to najmniejszego sensu i dlatego jest ten dach brany za txt . Ban słuszny i zarazem już minął możesz wracać do gry , następnym razem gdy nie będziesz wiedział czy są to txt podpytaj admina na serwerze . Pozdrawiam /Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 #279622 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi