Gość Guest Napisano 21 Lutego 2015 #278863 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Nick: |GAMER|Hajtus Wiek: 14 Doświadczenie (w byciu adminem):Jestem na servie 45k podam forum : Cs-Tygrysek.com . Moje doświadczenie ocenił był na 8/10 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 komendy w cosnoli i amxmodmenu Staż w CS-sie: 3 lata gram. Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Zgłaszam cziterów na u@ ale admini nie odpowiadają , pomagam innym . Staram się, jak nie ma adma to o kulture. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2h Kontakt: Skype : kubaj51 Link do GameTracker'a: podam jutro jsk najszybciej bo jestem na telefonie PS. Co do lubiania rozmawiam z kolegami z servera na skeyp Pozdrawiam HajtuS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2015 #278873 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Wyjaśnij proszę poniższe: - Jesteś adminem na innej sieci i chcesz spróbować Tutaj? Nie wiem czy to dozwolone, Pytaj H@ albo kogoś. - AMXX to całe AMXX a nie tylko komendy i modmenu, Jeśli z tego by kazdy był rozliczany to dałby sobie 10, to dziecinnie proste znać amx mod menu i komend nie potrzebujesz bo zawsze możesz mieć w notatniku... Jak umiesz to co napisałeś to masz 5-7 znajomość amx, zależy na ile się oceniasz - ,,Nie odpowiadają" Banują czy nie? Jeśli nie to nie wiesz co to cheat a co to skill, nie rozumiem tej odpowiedzi AKTUALNIE na Neutral, Określę się jak edytujesz swoje podanie i nie napiszesz go na telefonie na odpiernicz bo taka prawda, pisałeś na fonie i omijasz obowiązkowe GT... Wkleił bym Ci no ale to Twoje podanie a ja Modkiem nie jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 21 Lutego 2015 #278874 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Mam być szczery?Jeszcze nie widziałem żebyś pisał na u@ no ale mniejsza z tym..admini nie odpowiadają bo może stwierdzili,że ten kogo zgłaszasz jest czysty lub go oglądają.Nie pomyślałeś o tym?Nie reklamuj innej sieci w swoim podaniu...+ po co piszesz podanie na telefonie?Link do gt to obowiązek.A za często cie nie widze na serwie.Hacked dobrze napisał,liczy się cały amxx a 9=umiesz sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz w FTP serwera wgrywać pluginy oraz ustalać cvary i masz spore doświadczenie w edycji pluginów.U Ciebie jest to 5/6. Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 21 Lutego 2015 #278875 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Wyjaśnij proszę poniższe: - Jesteś adminem na innej sieci i chcesz spróbować Tutaj? Nie wiem czy to dozwolone, Pytaj H@ albo kogoś. - AMXX to całe AMXX a nie tylko komendy i modmenu, Jeśli z tego by kazdy był rozliczany to dałby sobie 10, to dziecinnie proste znać amx mod menu i komend nie potrzebujesz bo zawsze możesz mieć w notatniku... Jak umiesz to co napisałeś to masz 5-7 znajomość amx, zależy na ile się oceniasz - ,,Nie odpowiadają" Banują czy nie? Jeśli nie to nie wiesz co to cheat a co to skill, nie rozumiem tej odpowiedzi AKTUALNIE na Neutral, Określę się jak edytujesz swoje podanie i nie napiszesz go na telefonie na odpiernicz bo taka prawda, pisałeś na fonie i omijasz obowiązkowe GT... Wkleił bym Ci no ale to Twoje podanie a ja Modkiem nie jestem. Popieram , Neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2015 #278903 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Jestem na NIE : - Ani razu nie widzialem Ciebie na serwerze. - Wiek. - Reklamujesz inna siec w swoim podaniu. - Brak linku do GT. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lutego 2015 #279046 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Jestem na NIE: Masz admina na innej sieci to lepiej tam się zajmuj zamiast kilka adminów od razu twój wiek jest dużym minusem bo z doświadczenia wiem że takim osobą często "odbija palma" po dostaniu władzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lutego 2015 #279052 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Nie widziałem cię na tym serwerze ani razu. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 22 Lutego 2015 #279222 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Jestem na Nie, zarty chyba sobie robisz!!! Nie widzialem Cie ani razu na serwerze, do tego admin na innej sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapsztad Napisano 22 Lutego 2015 #279227 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Nie admin na innej sieci nie widziałem cie na servie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lutego 2015 #279259 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 na NIE: -wiek -admin na innej siecie ( z tego co wyczytalam ) -gt sorry ale przesada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 #279624 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Duże nie Wiek AMXX Aktywność na serwerze http://www.gametracker.com/player/%7CGAMER%7CHajtus/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 #279683 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Mam być szczery?Jeszcze nie widziałem żebyś pisał na u@ no ale mniejsza z tym..admini nie odpowiadają bo może stwierdzili,że ten kogo zgłaszasz jest czysty lub go oglądają.Nie pomyślałeś o tym?Nie reklamuj innej sieci w swoim podaniu...+ po co piszesz podanie na telefonie?Link do gt to obowiązek.A za często cie nie widze na serwie.Hacked dobrze napisał,liczy się cały amxx a 9=umiesz sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz w FTP serwera wgrywać pluginy oraz ustalać cvary i masz spore doświadczenie w edycji pluginów.U Ciebie jest to 5/6. Jestem na nie Popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
extive Napisano 23 Lutego 2015 #280138 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Nie, to podanie to jakas farsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 24 Lutego 2015 #280735 Administrator Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi