Gość Guest Napisano 21 Lutego 2015 #278863 Napisano 21 Lutego 2015 Nick: |GAMER|Hajtus Wiek: 14 Doświadczenie (w byciu adminem):Jestem na servie 45k podam forum : Cs-Tygrysek.com . Moje doświadczenie ocenił był na 8/10 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 komendy w cosnoli i amxmodmenu Staż w CS-sie: 3 lata gram. Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Zgłaszam cziterów na u@ ale admini nie odpowiadają , pomagam innym . Staram się, jak nie ma adma to o kulture. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2h Kontakt: Skype : kubaj51 Link do GameTracker'a: podam jutro jsk najszybciej bo jestem na telefonie PS. Co do lubiania rozmawiam z kolegami z servera na skeyp Pozdrawiam HajtuS
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2015 #278873 Napisano 21 Lutego 2015 Wyjaśnij proszę poniższe: - Jesteś adminem na innej sieci i chcesz spróbować Tutaj? Nie wiem czy to dozwolone, Pytaj H@ albo kogoś. - AMXX to całe AMXX a nie tylko komendy i modmenu, Jeśli z tego by kazdy był rozliczany to dałby sobie 10, to dziecinnie proste znać amx mod menu i komend nie potrzebujesz bo zawsze możesz mieć w notatniku... Jak umiesz to co napisałeś to masz 5-7 znajomość amx, zależy na ile się oceniasz - ,,Nie odpowiadają" Banują czy nie? Jeśli nie to nie wiesz co to cheat a co to skill, nie rozumiem tej odpowiedzi AKTUALNIE na Neutral, Określę się jak edytujesz swoje podanie i nie napiszesz go na telefonie na odpiernicz bo taka prawda, pisałeś na fonie i omijasz obowiązkowe GT... Wkleił bym Ci no ale to Twoje podanie a ja Modkiem nie jestem.
KreatywnyAli Napisano 21 Lutego 2015 #278874 Napisano 21 Lutego 2015 Mam być szczery?Jeszcze nie widziałem żebyś pisał na u@ no ale mniejsza z tym..admini nie odpowiadają bo może stwierdzili,że ten kogo zgłaszasz jest czysty lub go oglądają.Nie pomyślałeś o tym?Nie reklamuj innej sieci w swoim podaniu...+ po co piszesz podanie na telefonie?Link do gt to obowiązek.A za często cie nie widze na serwie.Hacked dobrze napisał,liczy się cały amxx a 9=umiesz sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz w FTP serwera wgrywać pluginy oraz ustalać cvary i masz spore doświadczenie w edycji pluginów.U Ciebie jest to 5/6. Jestem na nie
infinite. Napisano 21 Lutego 2015 #278875 Napisano 21 Lutego 2015 Wyjaśnij proszę poniższe: - Jesteś adminem na innej sieci i chcesz spróbować Tutaj? Nie wiem czy to dozwolone, Pytaj H@ albo kogoś. - AMXX to całe AMXX a nie tylko komendy i modmenu, Jeśli z tego by kazdy był rozliczany to dałby sobie 10, to dziecinnie proste znać amx mod menu i komend nie potrzebujesz bo zawsze możesz mieć w notatniku... Jak umiesz to co napisałeś to masz 5-7 znajomość amx, zależy na ile się oceniasz - ,,Nie odpowiadają" Banują czy nie? Jeśli nie to nie wiesz co to cheat a co to skill, nie rozumiem tej odpowiedzi AKTUALNIE na Neutral, Określę się jak edytujesz swoje podanie i nie napiszesz go na telefonie na odpiernicz bo taka prawda, pisałeś na fonie i omijasz obowiązkowe GT... Wkleił bym Ci no ale to Twoje podanie a ja Modkiem nie jestem. Popieram , Neutral
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2015 #278903 Napisano 21 Lutego 2015 Jestem na NIE : - Ani razu nie widzialem Ciebie na serwerze. - Wiek. - Reklamujesz inna siec w swoim podaniu. - Brak linku do GT. Pozdro.
Gość Guest Napisano 22 Lutego 2015 #279046 Napisano 22 Lutego 2015 Jestem na NIE: Masz admina na innej sieci to lepiej tam się zajmuj zamiast kilka adminów od razu twój wiek jest dużym minusem bo z doświadczenia wiem że takim osobą często "odbija palma" po dostaniu władzy
Gość Guest Napisano 22 Lutego 2015 #279052 Napisano 22 Lutego 2015 Nie widziałem cię na tym serwerze ani razu. Na nie.
Galaxy Napisano 22 Lutego 2015 #279222 Napisano 22 Lutego 2015 Jestem na Nie, zarty chyba sobie robisz!!! Nie widzialem Cie ani razu na serwerze, do tego admin na innej sieci.
Kapsztad Napisano 22 Lutego 2015 #279227 Napisano 22 Lutego 2015 Nie admin na innej sieci nie widziałem cie na servie
Gość Guest Napisano 22 Lutego 2015 #279259 Napisano 22 Lutego 2015 na NIE: -wiek -admin na innej siecie ( z tego co wyczytalam ) -gt sorry ale przesada
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 #279624 Napisano 23 Lutego 2015 Duże nie Wiek AMXX Aktywność na serwerze http://www.gametracker.com/player/%7CGAMER%7CHajtus/80.72.40.110:27027/
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 #279683 Napisano 23 Lutego 2015 Mam być szczery?Jeszcze nie widziałem żebyś pisał na u@ no ale mniejsza z tym..admini nie odpowiadają bo może stwierdzili,że ten kogo zgłaszasz jest czysty lub go oglądają.Nie pomyślałeś o tym?Nie reklamuj innej sieci w swoim podaniu...+ po co piszesz podanie na telefonie?Link do gt to obowiązek.A za często cie nie widze na serwie.Hacked dobrze napisał,liczy się cały amxx a 9=umiesz sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz w FTP serwera wgrywać pluginy oraz ustalać cvary i masz spore doświadczenie w edycji pluginów.U Ciebie jest to 5/6. Jestem na nie Popieram
Administrator aquax Napisano 24 Lutego 2015 #280735 Administrator Napisano 24 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
1
Popularne Dni
21 Lut
5
22 Lut
5
23 Lut