Gość Guest Napisano 21 Lutego 2015 #278767 Napisano 21 Lutego 2015 Nick: Mrrr Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem):raz bylem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 3 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: Złożyłem to podanie po tym jak dziś na serwerze nie było(wtedy co grałem) przyszedł jakiś koleś z aimem i co? I nikt nie mógł nic z tym zrobić, dlatego chciałbym posiadać owego admina i banować takie osoby.Może doświadczenia nie mam za dużego ale może akurat.Pomagam innym graczom jeśli mają jakieś pytania. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:1-4h zależy ile mam czasu Kontakt: 52779949 Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Mrrr/80.72.40.110:27027/
KreatywnyAli Napisano 21 Lutego 2015 #278832 Napisano 21 Lutego 2015 Na + Godziny Wiek Aktywny .... I tyle Na minus Amx 3 tzn. Średnio orienujesz sie w amxmodmenu który jest banałem i nie znasz komend lub znasz ich mało.Troche za mało moim zdaniem. Byłeś banowany za kulture,txt,miny.Chcesz być adminem a nie przestrzegasz regulaminu?A bany były nie tak dawno więc coś jest nie tak. Nie zgłaszasz na u@ Chcesz zostać adminem bo raz nikogo nie było,żeby zbanował aimera?Nagrywasz demko i wrzucasz z ip lub piszesz do kogoś na forum.Proste Natomiast twoja aktywność na forum ogranicza się do wstawiania ss i pisania w swoich tematach z odwołaniem. Jestem na nie *Napisałem Ci prawdę i od razu się bronisz wypowiadając w swoim podaniu...masz opcje edytuj."Obrażam" jak to określiłeś znajomych Nie ludzi w których coś mi się nie podoba lub bo mi nie idzie.
@CrazyKills@ Napisano 21 Lutego 2015 #278842 Napisano 21 Lutego 2015 Jestem Neutral / Tak + skoro byłeś raz adminem to napewno ogarniasz najprostsze komendy , tych bardziej zaawansowanych myślę że byś się do uczył. +Często widziałem Cię na serwerze +wiek - mała aktywność na forum Tak pozatym 2/3 adminów napewno przed dostaniem tej rangi zdarzyło im się postawić minę w przejściu oraz chodzić po TXT , a gdy dostanie admina to myślę że już będzie kulturalny.
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2015 #278853 Napisano 21 Lutego 2015 Za kulture dostałem bana i już uważalem co pisze Za txt raz się może zdarzylo Za miny dostałem i potem tez uwazalem gdzie stawiam Raz dostałem i potem już tego nie robiłem.Przecież takie bany to każdy chyba ma.
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2015 #278861 Napisano 21 Lutego 2015 Ali nie wyzywał, zdarzało się mu do mnie odezwać "ty bocie", ale my tego aż tak nie bierzemy do siebie ;p Jest opcja edytuj pod tematem, używaj tego. Co do podania. Jestem na neutral. Byłbym na tak, ale niestety te bany
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2015 #278870 Napisano 21 Lutego 2015 Mrrr. pisanie w swoim poście jest nagradzane ostrzeżeniem a potem warnem, Uważaj na przyszłość, Jestem na Nie, -Piszesz taki temat to sam nie jesteś pewny ,że chcesz być adminem a podanie napisałeś od niechcenia... - "- Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich; - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym; - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze;" Z powyższych punktów z regulaminu Cod 45k wynika ,że nie dajesz przykładu, nie przestrzegasz regulaminu, Uważam ,że jako iż masz być adminem bo raz nie było admina... Ja też tak złożyłem podanie i stwierdziłem ,że głupi byłem... Masz być dobrym wzorem, znać ludzi i dawać przykład a nie liczyć na szczęście ,że Cie przyjmą. -Nie zgłaszasz na U@, kultura to podstawa w byciu Adminem. - Nie wypominaj komuś Jego kultury tylko zrób ss'y i złóż skargę, bez dowodu to mogę mówić ,że wszyscy admini to niekulturalne świnki. Popraw się i spróbuj jeszcze raz tylko postaraj się i pokaż ,że Ci zależy a nie jak się uda to będzie zajeb***, Tylko walcz o To Crazy, Dawniej kiedy nie było adminów brało się pierwszych lepszych a oni się uczyli. Nie ma co wypominać innych. "Nie porównuj talerza sąsiada do Swojego tylko pilnuj by innym nie brakowało jedzenia"
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2015 #278905 Napisano 21 Lutego 2015 Jestem na NIE : - Amx. - Jestes niekulturalny. - Nie przestrzegasz regulaminu. - Nie zglaszasz na u@. Pozdro.
Kapsztad Napisano 22 Lutego 2015 #278995 Napisano 22 Lutego 2015 Neutral + czas +wiek -amx -Troszkę kultury. Życzę powodzenia
Gość Guest Napisano 22 Lutego 2015 #279044 Napisano 22 Lutego 2015 Jestem na nie: - amx 3?? Troszkę słabo proponowałbym się podszkolić i wtedy składać podanie kultura miny w przejściu i txt.
Galaxy Napisano 22 Lutego 2015 #279225 Napisano 22 Lutego 2015 Jestem jak narazie na neutral, poniewaz do konca Ci nie ufam a do tego wogole nie jestes aktywny na serwerze. Moim zdaniem powinienes troszke poprawic swoje zachowanie podczas grania i nie lamania regulaminu, nie biore pod uwage tych kilku banow, a do tego twoj slaby amx. Popraw sie i sprobuj za jakis czas.
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 #279625 Napisano 23 Lutego 2015 Neutral z malym przechyleniem na nie - AMXX to podstawa ! +Wiek +Aktywność
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 #279682 Napisano 23 Lutego 2015 Mrrr. pisanie w swoim poście jest nagradzane ostrzeżeniem a potem warnem, Uważaj na przyszłość, Jestem na Nie, -Piszesz taki temat to sam nie jesteś pewny ,że chcesz być adminem a podanie napisałeś od niechcenia... - "- Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich; - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym; - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze;" Z powyższych punktów z regulaminu Cod 45k wynika ,że nie dajesz przykładu, nie przestrzegasz regulaminu, Uważam ,że jako iż masz być adminem bo raz nie było admina... Ja też tak złożyłem podanie i stwierdziłem ,że głupi byłem... Masz być dobrym wzorem, znać ludzi i dawać przykład a nie liczyć na szczęście ,że Cie przyjmą. -Nie zgłaszasz na U@, kultura to podstawa w byciu Adminem. - Nie wypominaj komuś Jego kultury tylko zrób ss'y i złóż skargę, bez dowodu to mogę mówić ,że wszyscy admini to niekulturalne świnki. Popraw się i spróbuj jeszcze raz tylko postaraj się i pokaż ,że Ci zależy a nie jak się uda to będzie zajeb***, Tylko walcz o To Crazy, Dawniej kiedy nie było adminów brało się pierwszych lepszych a oni się uczyli. Nie ma co wypominać innych. "Nie porównuj talerza sąsiada do Swojego tylko pilnuj by innym nie brakowało jedzenia" nic dodać nic ująć .
Administrator aquax Napisano 24 Lutego 2015 #280736 Administrator Napisano 24 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
1
Popularne Dni
21 Lut
8
22 Lut
3
23 Lut