heaVeN. Napisano 21 Lutego 2015 #278520 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Cześć. Chciałbym Wam coś powiedzieć, z racji się do czegoś przyznam i przepraszam Was za to, że kłamałem. Gdyby nie to bym się nie przynał tak sądzę. No więc nie mam 18 lat, tylko mam 12. Wiem dziecinny wiek i możecie mi nie uwierzyć ale taka prawda. Nie chciałem dłużej Was kłamać, bo wytrzymać nie mogłem. Proszę Was o zabranie mi wszystkich rang. Raczej tu nikim z powyższych rang nie zostanę. Więc myślę, że mi wybaczycie to i będe znów graczem jak teraz. P.S. Przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2015 #278527 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Nie wiem co wam do głowy uderza dodawanie sobie wieku dla rang w wirtualnym świecie . Dobrze ,że się przyznałeś teraz nie wiem co cię do tego skłoniło ale mam nadzieję ,że teraz lżej ci na sercu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 21 Lutego 2015 #278546 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Przeprosiny przyjęte. Pamiętaj nie liczą się rangi na forum w świecie wirtualnym, liczy się miła atmosfera, spoko gracze itp. itd. Niech to będzię dla ciebie nauczka na całe życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2015 #278550 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Ładnie z twojej strony, że się przyznałeś, jednak aż nie chce mi się wierzyć, że masz 12 lat. Kilka razy już widziałem twoje wypowiedzi i uważam, że jak na 12-latka, masz wysoki poziom intelektualny, sądzę, że administracja może przymknie na ciebie oko. Poważnie, pierwszy raz spotkałem takiego ogarniętego 12-latka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 21 Lutego 2015 Autor #278551 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 @Xeonixx dziękuje Ci bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2015 #278554 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 @heaVeN. Nie masz za co dziękować, napisałem co myślę i myślę, że to jakiś żart z tym 12 rocznikiem . Jednak nawet jeśli nie, to świetnie, że się przyznałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 21 Lutego 2015 #278557 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Ładnie z twojej strony, że się przyznałeś, jednak aż nie chce mi się wierzyć, że masz 12 lat. Kilka razy już widziałem twoje wypowiedzi i uważam, że jak na 12-latka, masz wysoki poziom intelektualny, sądzę, że administracja może przymknie na ciebie oko. Poważnie, pierwszy raz spotkałem takiego ogarniętego 12-latka . Podpisuję się pod postem @Xeonixx, Oskar bardzo mądrze napisał i jest w tym (moim zdaniem również) dużo prawdy. Od siebie dodam to, żebyś się nie zmieniał i po prostu był sobą, bo fajny z Ciebie człowieczek. . Czasami mam wrażenie, że jesteś dojrzalszy niż ja, także wielki plus dla Twojej osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 21 Lutego 2015 #278560 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Wybaczam Ci nigdy nie było z tobą problemów, jak na 12 lat jesteś bardzo kulturalny jak i inteligentny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 21 Lutego 2015 #278572 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Co Ty świrujesz ? To skąd te pluginy znasz wszystkie ? Skąd tyle godzin na steam ? Coś kręcisz mi sie wydaje =/ albo to poprostu żałosny prank. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 21 Lutego 2015 Autor #278579 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 @Wandi kiedyś na steam, nie ja tylko grałem ale też mój starszy brat. Kiedyś także ukradli nam konto co gościu też pewnie nabił. Pluginy znam, bo znam. Co mam nie znać. Chwila i się nauczysz. Z resztą też próbowałem coś kombinować z serwerem więc łatwiej było mi się nauczyć, ścieżki itp.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 21 Lutego 2015 #278583 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 No tak serio to głupi kawał przyznaj sie.Tyle Twoich wypowiedzeń w podaniach/na SB bgły na wysokim poziomie umysłowym.Nie wieże w to =/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 21 Lutego 2015 Autor #278597 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Wystarczy, że ja wiem kim jestem. Ty możesz nie wierzyć rudy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 21 Lutego 2015 #278599 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Nom dobra =/ Ale i tak mi stawiasz browara za 6 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 21 Lutego 2015 Autor #278601 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Haha, jak zapamiętał skubany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2015 #278610 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Informacje" do "Humor". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 21 Lutego 2015 #278625 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Nie pier*ol serio? Dziekuje ze moglbym Ci w tym pomoc ale jeszcze jedna sprawa jest do omowienia na steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 21 Lutego 2015 #278652 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 No to chyba ja zacząłem modę na przyznawanie się do wieku. Tutaj numerek jaki masz przypisany do personali nie ma najmniejszego znaczenia, mamy świetnych użytkowników, którzy niezależnie od wiosen porozmawiają z tobą jak równy z równym. Co do rang, jeśli udowodnisz swój poziom to i znajdzie się dla Ciebie miejsce wśród "rangowców". Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 21 Lutego 2015 #278885 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 no chlopie ja z Toba duzo gram i ogolnie 12 lat az w szoku jestem. Kitujesz tutaj albo daty pomyliles w dowodzie i nie ogarniasz nie naprawde jak na 12 lat to ekstra bo dla mnie nadal jestes 18 letnim szczylem aj bocie bocie pokaram Cie zakare na dd2#2 Naprawde cesze sie ze sie przyznales abys kontynuowal taka prawde i sie nie musal przyznawac pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 5 Kwietnia 2015 #299889 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Dobrze, że się przyznałeś mistrzu Tylko ja wiedziałem, że masz 12 lat :] skąd wiedziałem to już nie wiem :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 5 Kwietnia 2015 #299890 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Przydałby się jakiś punkt w regulaminie który by pozbawiał takie osoby wszystkich rang i nie dawał szansy na kolejne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 5 Kwietnia 2015 #299891 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Hmm zadobrze Cię nie znam ale wydajesz się być git gościem a dla mnie wiek to tylko liczba liczy się to co masz w głowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambit Napisano 5 Kwietnia 2015 #299897 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 12 i 18 lat o_O 6 lat roznicy ;p lol Widzialem jak grasz i pare twoich postow, nigdy bym nie powiedzial, ze masz 12 lat Dobrze ze przyznales, ale nie chce mi sie w to wierzyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor #299906 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Haha. Cthulhu. .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapsztad Napisano 5 Kwietnia 2015 #299917 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Może i masz 12lat ale zachowujesz się lepiej niż 75% 16 latków. I jeszcze do tego masz Moje imię . Na serwie jesteś lubiany a twój głos to nie mikrofon tylko to bocie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 5 Kwietnia 2015 #299930 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Haha. Cthulhu. .. ... się nie przejmuj . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi