Gość Guest Napisano 19 Lutego 2015 #277734 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Witam, mam na sprzedaż paczkę DeathRun + Klasy przygotowaną przeze mnie. Krótki opis co znajduję się w paczce: System gangów -- top 10 według ilości przejść Sklep -- możliwość kupienia vip'a na mape, lotto oraz xp. System punktów przejścia -- za każde przejście mapy dostajemy punkt (możemy wykorzystać w sklepie) Statystyki -- Zdrowie, wytrzymalość, kondycja, zaradność Wyścigi -- Za wygranie XP i punkt przejścia AutoRespawn Darmowy granat smoke (DLA CT) Darmowy deagle (dla TT) Klasy nie mają broni -- broń można zdobyć na końcu mapy 10 klas -- 6 normalnych, 4 dla vip'a Klasy są zwykłe jak na dr, ale jest jedna nowość gdzie nie znajdziesz nigdzie więcej Klasa Maszynka -- dostajesz dodatkowe 50 prędkości co skok Co dorzucam: Mapy z bytem końcowym jest ich -- 25 (Byt końcowy -- eksport pliku z bazy danych) Usunięte elementy z map np mapa deathrun_forest (usunięte deski) -- plugin działa (przerobiony) Anty skracanie na mapach które są dostępne w paczace Odpowiednie dproto (brak wywalania za Fake Client graczy), zabezpieczenia na serwera. Kontakt do mnie to : Steam: Tresher CS-World.pl GG: 48503027 Mój nick wcześniej to smarT (w razie czego), innych informacji udziele przy kontakcie. Cena paczki: Przelew: 50 zł SMS: Brak (za drogo) WPLN (pukawka/cssetti): 100 zł PSC: 100 zł IP serwera gdzie jest aktualna paczka: 31.186.83.188:27451 Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 19 Lutego 2015 #277740 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Kontakt podany. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 19 Lutego 2015 #277741 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi