Trik3r Napisano 18 Lutego 2015 #277291 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Witam Przed sekundą chciałem wylogować się z forum i nie mogę, ładuje mi się stronka po naciśnięciu wyloguj i pokazuję, że dalej jestem zalogowany. Praktycznie nie można się wylogować z forum... Nie wiem czy też tak macie lecz proszę o szybką pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 18 Lutego 2015 #277294 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Ja tam sie nie wyloguje bo hasla nie znam a druga sprawa nie chce mi sie logowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 18 Lutego 2015 #277302 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 A wyczyść ciasteczka cookies wszystkie.. To wtedy automatycznie Ci powinno się wylogować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 18 Lutego 2015 #277347 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 W sumie, nie wiem czy tutaj jest sesja, ale może Cię wywali po 15minutach bezczynności ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lutego 2015 #277349 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Ja mam to samo co Triker ale problem zgłosiłem już do Freezu i napisał że działa już w tej sprawie . Do tego czasu muszę czyścić ciasteczka i po ich wyczyszczeniu klikam na forum ctrl+f5 i wtedy dopiero jestem wylogowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 19 Lutego 2015 Autor #277510 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Ja mam to samo co Triker ale problem zgłosiłem już do Freezu i napisał że działa już w tej sprawie . Do tego czasu muszę czyścić ciasteczka i po ich wyczyszczeniu klikam na forum ctrl+f5 i wtedy dopiero jestem wylogowany Wyczyszczenie ciasteczek pomogło Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 19 Lutego 2015 #277903 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Na dniach aktualizujemy forum do nowszej wersji oraz zmieniamy styl więc wszystko powinno się unormować na dniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 24 Lutego 2015 #280170 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi