Gość Guest Napisano 17 Lutego 2015 #276802 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Witam, Zauważyłem ,że jest dobrobny błąd w stylu prawdopodobnie tylko w jednym temacie a mianowicie tu: http://multi-head.pl/topic/55033-amxx-support-czesti/#entry291016 Proszę o nprawienie drobnej usterki. Z poważaniem PePsi Orginal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 17 Lutego 2015 #276804 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 To jest błąd przez Badge. Można to w jeden sposób naprawić, usunąć Badge z moderacji tematów. W sumie jest też drugi sposób, prefix & tags aplikacja do IPB, daję to taki efekt: Aplikacja kosztuję 17$ :> Link do apki ->>> http://community.invisionpower.com/files/file/3324-advanced-tags-amp-prefixes/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 17 Lutego 2015 #276810 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Wgl są błędy w stylu czy coś.. Ja nie mogę napisać normalnie posta tylko musze pisać przez "Dodaj Odpowiedź" lub "Więcej opcji" i dopiero wtedy napisz.. A tak to lipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 17 Lutego 2015 #276833 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Jak się używa chrome to tak jest :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 17 Lutego 2015 #276845 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Memesio.. Ja mam mozille. Więc nie pisz jak nie wiesz. Jak ktoś będzie wiedział co może być z tym moim problemem proszę na PW lub tutaj napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 17 Lutego 2015 #276858 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Pewnie wina firefoxa jak mi i Danke hula na chrome wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 17 Lutego 2015 #276864 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Mi na firefox też działa. Danke:*, fanie że Ci wszystko "działa" koleżanko. Tylko połowa użytkowników ma problem ze stylem. Memesio.. Ja mam mozille. Więc nie pisz jak nie wiesz. Jak ktoś będzie wiedział co może być z tym moim problemem proszę na PW lub tutaj napisać Zainstaluj najnowszą jave i flash`a. IPB korzysta z którejś tam wersji i możliwe, że masz za starą, jak nie to, to już nie wiem. Temat chyba do zamknięcia, bo i tak nic z tym nie zrobimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 18 Lutego 2015 #277021 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Ostatnio mamy sporo błędów z tym stylem więc postanowiliśmy go zmienić. Na dniach problemy powinny zniknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 18 Lutego 2015 #277022 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi