Gość Guest Napisano 17 Lutego 2015 #276802 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Witam, Zauważyłem ,że jest dobrobny błąd w stylu prawdopodobnie tylko w jednym temacie a mianowicie tu: http://multi-head.pl/topic/55033-amxx-support-czesti/#entry291016 Proszę o nprawienie drobnej usterki. Z poważaniem PePsi Orginal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 17 Lutego 2015 #276804 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 To jest błąd przez Badge. Można to w jeden sposób naprawić, usunąć Badge z moderacji tematów. W sumie jest też drugi sposób, prefix & tags aplikacja do IPB, daję to taki efekt: Aplikacja kosztuję 17$ :> Link do apki ->>> http://community.invisionpower.com/files/file/3324-advanced-tags-amp-prefixes/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 17 Lutego 2015 #276810 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Wgl są błędy w stylu czy coś.. Ja nie mogę napisać normalnie posta tylko musze pisać przez "Dodaj Odpowiedź" lub "Więcej opcji" i dopiero wtedy napisz.. A tak to lipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 17 Lutego 2015 #276833 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Jak się używa chrome to tak jest :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 17 Lutego 2015 #276845 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Memesio.. Ja mam mozille. Więc nie pisz jak nie wiesz. Jak ktoś będzie wiedział co może być z tym moim problemem proszę na PW lub tutaj napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 17 Lutego 2015 Premium #276858 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Pewnie wina firefoxa jak mi i Danke hula na chrome wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 17 Lutego 2015 #276864 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Mi na firefox też działa. Danke:*, fanie że Ci wszystko "działa" koleżanko. Tylko połowa użytkowników ma problem ze stylem. Cytat Memesio.. Ja mam mozille. Więc nie pisz jak nie wiesz. Jak ktoś będzie wiedział co może być z tym moim problemem proszę na PW lub tutaj napisać Zainstaluj najnowszą jave i flash`a. IPB korzysta z którejś tam wersji i możliwe, że masz za starą, jak nie to, to już nie wiem. Temat chyba do zamknięcia, bo i tak nic z tym nie zrobimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 18 Lutego 2015 #277021 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Ostatnio mamy sporo błędów z tym stylem więc postanowiliśmy go zmienić. Na dniach problemy powinny zniknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 18 Lutego 2015 #277022 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi