Gość Guest Napisano 16 Lutego 2015 #276367 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Pozdrawiam cały serwer, a teraz do rzeczy. Dostałem bana na waszym serwie za nic i do tego bez ss'y. Gracz Kacper HTA' i kilku innych miało ten sam problem.. Ogółem to zajebiście ,że przerywając passę adminowi ,można dostać bana, jesteście śmieszni(niektórzy z nich czują się jak królowie i rozdają bany za wszystko). Szkoda zmarnowanego czasu ,który poświęciłem na wasze serwery, które za nie długo przy takim zarządzaniu i tak się stoczą. Gracze świetni gorzej z władzami serwera. Zrób 100 reklam i wracasz, to już w ogóle jest porażka. Pozdrawiam adminów, oczywiście tych ogarniętych Good Bay! :pistolety: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 16 Lutego 2015 #276369 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi