Kristo Napisano 15 Lutego 2015 #271758 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Witam w 11 odsłonie Q&A. Do najbliższego piątku (20.02), oddaje do waszej dyspozycji - Informacje 1. Każde pytanie poprzedzamy prefiksem [P], a odpowiedz [O] Przykładowe pytanie: [P] Jaki masz nick ? Przykładowa odpowiedz [O] FiGhT3r (to dla przykładu) 2. Pytania można zadawać aż do piątku do godziny 00.00. Pytania które zostaną napisane po tej godzinie w piątek nie będą uznawane. 3. Zakaz kopiowania pytań innych użytkowników!!. Takowe działanie będzie karane ostrzeżeniem. odpowie na wasze pytania do piątku, do godziny 00.00, tworząc temat i nominując kolejną ofiarę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lutego 2015 #275669 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 [P] Jak masz na imię? [P] Jak dostałeś się na MH? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 15 Lutego 2015 Autor #275676 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 [P] Dlaczego masz taki nick ? [P] Kiedy bierzesz ślub ? [P] Ile chcesz mieć dzieci ? [P] Jak poznałeś Desire ? [P] Gdzie mieszkasz ? [P] Ile masz lat ? [P] Masz kochankę [P] Jakie to uczucie być Adminem Technicznym [P] Ile potrafisz najwięcej piw wypić w jeden wieczór ? [P] Lubisz wódkę ? [P] Chcesz mieć rodzinę ? [P] Jakim cudem masz konto od 10 lutego 2015 roku i masz 407 postów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 15 Lutego 2015 #275682 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 [P] kogo byś wyrzucił z MH jakbyś mógł ,oprócz mnie ? [P] czy jesteś szczęsliwy z pania grafik ? [P] ile masz lat ? [P] gdzie pracujesz ? [P] czy lubisz swoją prace ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 15 Lutego 2015 #275685 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 [P] Czy to prawda, że w okresie burzliwej młodości stylizowałeś się na Jasia Fasolę? [P] W swoich gifach ukazałeś już aquaxa i Malu, kto jest następnym celem? [P] Czy to prawda, że twój nick wziął się z afrykańskiej wioski "Kulululu"? [P] To ty odpalałeś szluga od tęczy w Warszawie? No i jedno takie poważniejsze. [P] Jak ci się wiedzie z Marleną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 15 Lutego 2015 #275691 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 [P] Kiedy kupisz mi terrarie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 15 Lutego 2015 #275695 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 [P] To jak w końcu pachnie ta tęcza? [P] Dalej nie wiem co sie stanie jeśli sie okaże, że @nynek to nie @nynek tylko ktoś z Wenus [P]Jak dają to ..., a co robić jak biją? [P] Poprzedniczka nie odpowiedziała: Jeżeli Jaś obszedł jezioro to jezioro zostało ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 15 Lutego 2015 #275713 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 [P] Kogo z użytkowników wysłałbyś do... ...Jednego z dziesięciu? ...MMA? ...Trudnych Spraw? ...Warsaw Shore? ...Rolnik szuka żony? [P] Dlaczego jesteś ciapkiem? [P] Dlaczego Mateuszek jest Mateuszkiem? [P] Kiedy kręcimy wałki? (szukam cały czas żuli...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 16 Lutego 2015 #276353 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 [P] Jesteś ze mną szczęśliwy? [P] Jeśli miałbyś do wyboru szczęście czy pieniądze, co byś wybrał? [P] Jak miał na imie mój chomik? [P] Dlaczego tak często mi dokuczasz? [P] Jeśli byś miał dostać jakąś rzecz, to co by to było? [P] Jaką magiczną moc byś chciał posiadać? [P] Dlaczego mówisz na obkoło a nie na około? [P] Jak masz na drugie imie? [P] Czemu no life`isz w heartstone`a? [P] Twoja ulubiona bajkowa postać? [P] Dlaczego mówisz na mnie mała? [P] Wolisz jak Cię pstrykam w czoło czy jak gilgotam po stopach? [P] Masz jakąś fobię? [P] Co jest dla Ciebie ważniejsze wygląd czy charakter? [P] Jakie jest Twoje największe marzenie? [P] Jest coś, czego żałujesz? [P] Czemu jesteśmy tacy świrnięci? [P] Dobrze się ze mną dogadujesz? [P] Kogo lubisz na tej sieci? [P] Co lubisz robić gdy masz wolny czas? [P] Czemu nie robisz sobie herbaty w normalnej szklance tylko w półlitrwej miarce? [P] Czy żałujesz, że mnie poznałeś? [P] Czemu mnie dźgasz jak nie chce zrobić tego co chcesz? Dobra to tyle, bo marudzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 18 Lutego 2015 #277314 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 [P] ulubiona gra? [P] która z obecnych rang sprawia Ci największą przyjemność? [P] pojawicie się z Marlenką na zlocie? [P] ulubiona dyscyplina sportowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 20 Lutego 2015 Autor #277967 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Czekamy na odpowiedzi !. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 20 Lutego 2015 Autor #277968 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi