Skocz do zawartości

Propozycja nowego konkursu na Jailbreaku.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Szwagier wita was serdecznie! Właśnie wychodzę na imprezę ale mam chwilę czasu więc zabieram się do pisania. Konkurs miałby obowiązywać tylko na jailbreaku. Dzisiaj coś mnie natknęło xD Konkurs miałby polegać na - założeniu nowego tematu na forum w dziale jailbreak przez opiekuna serwera Knoppcio. Już wam mówię bo gnędze :D

Knoppcio zakłada nowy temat z tytułem " Wybierz najlepszego prowadzącego serwera" zadaniem grających graczy na jailu byłoby napisanie kto według nich jest najlepszym prowadzącym z uzasadnieniem. Każdy mógłby wybrać maxymalnie 2 osoby. Wygrałaby osoba która uzbiera najwięcej punktów dodawanych przez graczy. Nagroda? 3-miesięczny darmowy VIP. Co Wy o tym sądzicie? Zapraszam do rozmówek. Pozdrawiam Szwagru

@Down

Zgodzę się ale niedługo będą naprawione.

Dla mnie takie konkursy są mało wiarygodne dlatego że większość osób prosi się o głosy więc jeżeli o mnie chodzi to możecie sobie tam konkurs przeprowadzić ale liczcie się z tym że może być to naciąganie głosów i nie każdy może zostać potraktowany sprawiedliwie .

Dla mnie takie konkursy są mało wiarygodne dlatego że większość osób prosi się o głosy więc jeżeli o mnie chodzi to możecie sobie tam konkurs przeprowadzić ale liczcie się z tym że może być to naciąganie głosów i nie każdy może zostać potraktowany sprawiedliwie .

Prośba o głosy oznacza bana na miesiąc. Podoba mi się konkurs, życzę powodzenia uczestnikom.

• 11 months later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...