Guest Guest Posted February 14, 2015 #275056 Share Posted February 14, 2015 Data i godzina: 2015 14 luty, Nick admina/gracza, który zawinił:Nikogo nie ma, bo to jest skarga o vipa, Dowody:Mam na komurce 3 kody zwrotne jezeli chcecie zebym wam pokazal to dodajcie mnie na skype: davka2468, Świadkowie:Nie ma swiadkow bo to jest skarga nie publiczna, Uzasadnienie:Wysylam SMS 3 razy i nic. Wiec bardzo cie prosze napisz mi na skype. Z góry pozdrawiam osobe ktora to czyta Skype: davka2468 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 14, 2015 #275059 Share Posted February 14, 2015 Sprawdź jeszcze raz czy dobrze wpisujesz Kod etc . Podaj jeszcze Twój nick z gry i SteamID jeżeli masz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malu Posted February 14, 2015 #275062 Share Posted February 14, 2015 Kolego na nick _Fu$ion_ kupiłeś vipa tylko i wyłącznie raz Nie wiem czy zamawiałeś na inne nicki lecz pod tym jest jedyny zakup. Może lubisz wyolbrzymiać, może masz nową klawiaturę i mylą Ci się liczby, nie wnikam. Problem już rozwiązuję. Pozdrawiam. @Edit Dodałem nowy wpis, bans szaleje i dodaje vipa nie na ten serwer na który powinien. Hasło na pw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malu Posted February 14, 2015 #275073 Share Posted February 14, 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts