Jump to content
[MULTI-HEAD] NOWY SERWER PAINTBALL ×
[COD 400] EDYCJA KLASYCZNA 1.10 - Koniecznie sprawdź! ×

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Skarga na $iwy DeGenerat

Guest

Recommended Posts

Data i godzina: Około 15:00, 14 luty

Nick admina/gracza, który zawinił: $iwy DeGenerat

Dowody: http://www60.zippyshare.com/v/vMCAIUZm/file.html , http://www60.zippyshare.com/v/yTjarFMi/file.html , http://www60.zippyshare.com/v/Ck7sANJY/file.html , http://www60.zippyshare.com/v/VvQgcAFc/file.html

Świadkowie: np. Lesto

Uzasadnienie: Jest mapa de_nuke1337 i zgłaszam adminowi na u@, bo widze, że kilku graczy lata na txt. Pisze 1, 2 raz, i nic nie odpowiada, dopiero jak mu na globalnym napisałem żeby patrzył na u@ to napisał, że to nie txt... Zgłaszam tą skarge, ponieważ inni admini dawali bany za wychodzenie na ten dach, $iwy robił wtedy nuke, szkoda, że nie zrobiłem zdjęcia stat, ale przynajmniej mam 1 takie, na którym widać, że siwy jest i akurat wtedy rank sprawdzał, bo był na speccie żeby zbanować 2 czitów, napisałem mu, że ide skarge napisać a on powiedział "To idź na forum konserwo" więc poszedłem. Prosze o wyrażenie swoich opinii

Potwierdzam.

Ale on cię nie nazwał konserwą tylko konfiturą (takie małe sprostowanie :D)

Co do całej sytuacji to wszystko się zgadza. Dzisiaj 2 razy grałem na tej mapie. Raz z @FILO i 2 raz z @SIWY'm. @FILO nie miał z tym problemu. Raz się napisało, że nad bs'a wleźli to się bany posypały. Mini zauważył to samo kilka minut temu to pisze Siwemu co się dzieje. Reszta jest wyjaśniona.

Mini jeszcze by Bana dostał, za to, że na Spect siedział i ss'y robił.

Zamiast ostrzeżenia proponowałbym dodanie tego miejsca do txt na C200 i zapoznanie się z spisem txt przez adminów. Przypominam, że ten sam problem był z dachem przy domku na italy2 i wszyscy doszli do porozumienia.

Jakie txt czlowieku? tam spokojnie mozna wskoczyc. Podstawowa mapa nuke zostala wlasnie tak przerobiona zeby mozna bylo wchodzic na ten dach i pilnowac bsa z gory. Wiec Siwy dobrze postapil nie banujac za to. Jedynie skaly na obrzezach mapy to txt. 

To jest CODmod wiec troche sie ogarnijcie. 

MiniCzarnyDziałaJP

Mam taki śmiech z Ciebie że tragedia. Z tego co widzę to aferowiczów jest masa..

FILO

najpierw spróbuj wskoczyć tam zwykłą klasą a potem się wypowiadaj..

A co do tematu, to wiem co robie. Jeśli mówię że to nie txt, to znaczy że to nie txt. Wiele osób mówi że to nie txt. Jeśli opiekun servera stwierdzi że to są txt, to niech najpierw doda je do działu gdzie się znajdują TXT i na jakich mapach.. Pozdro Techno.

Siwy`  grałem kilka razy na ns i też zauważyłem, że często zdarza ci się grać zamiast ogarniać serwer. Poczekamy za Fighterem i zobaczymy co on ma do powiedzenia.

Siwy ja gram kapitanem i sprawdzalem wiele razy czy moge tam wskoczyc czy nie i jeszcze specjalnie o to iejscie pytalem sie Aquaxa wiec moim zdaniem to txt zreszta zaprosze  admina Omi do rozmowy bo z tego co pamietam byl tego zdania co ja :) i nie mysl ze robie ci na zlosc tylko uwazam ze tak jest....

Siwy niby dlaczego masz ze mnie ubaw??? Widziałem ze inni admini dawali za to bany, tylko ty się wyróżniasz to chyba mogę napisać skargę a to czy jest słuszna czy nie zadecyduje Opiekun Serwera. Tyle...

Nie ma po co się kłócić o tę skargę.

Wystarczy, że tak jak wyżej pisałem dodać mapę do odpowiedniego tematu z txt.

Ten sam problem był z dachem nad przejściem na mapie italy2. Tam się wszystko skończyło szczęśliwie i tu też tak może być.

Wystarczy to ostatecznie uzgodnić.

Ten dach to są txt bez minimum 2 skoków się tam nie dostaniesz , wiec ban za txt sie należał . lecz odpuśćmy tym razem adminowi punkt ostrzeżenia był on na serwerze sam , z własnego doświadczenia wiem ze to nie jest łatwe .Dodatkowo napisałeś ze ," $iwy robił wtedy nuke, szkoda, że nie zrobiłem zdjęcia stat, ale przynajmniej mam 1 takie, na którym widać, że siwy jest i akurat wtedy rank sprawdzał, bo był na speccie żeby zbanować 2 czitów..." .Kolego jedno wyklucza drugie ,jak sam widzisz admin był zajęty banowaniem chesterów  , wiec  ban za txt mógł chwile poczekać .Co do słów admina na to ze napiszesz skargę były one nie na miejscu ,porozmawiam z nim o tym i myślę ze więcej się to nie powtórzy .

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...