Gość Guest Napisano 14 Lutego 2015 #274942 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Data i godzina:teraz Nick admina/gracza, który zawinił:Haq Dowody:niemam Świadkowie:caly serwer Uzasadnienie:dostalem od niego bana za kulture jak mam zachowywac sie normalnie skoro na serwerze jest duzo czitow ja pisze mu na u@ ten cziter sparwdz go a ten nawet na spekta nie wejdzie i ma to w dupie co do niego mowie i go prosze o sprawdzenie i nic ... Ten admin ledwo co umie sie poslugiwac komendami amx... jezeli taki admin ma w dupie cziterow to powinien wyleciec z tej serwerowni jak najszybciej.. rozumiem uczy sie.... ale bez przesady ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haq# Napisano 14 Lutego 2015 #274944 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Jakos nie widzialem zebys cos zglaszal, bylem dwie minutki na forum więc może w tym czasie to pisałeś nie wiem, ale odnosnie bana to mam tutaj dowód: http://www30.zippyshare.com/v/QZXgP6t2/file.html Po zgłoszeniach na u@ czitów się pozbyłem A co do odejscia, to do tego się nie zbieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 14 Lutego 2015 #274988 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Jak dla mnie ban jest jak najbardziej słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 14 Lutego 2015 Premium VIP #275033 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 @` Haquu ;3 Nie do Ciebie należy ocenianie czy admin nadaje się czy nie. Składasz skargę nie mając dowodów. Dokładnie wiem jak zachowujesz się na serwerze i na pewno nie w kulturalny sposób. Moim zdaniem ban słuszny i admin w niczym nie zawinił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 14 Lutego 2015 Premium VIP #275034 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi