Skocz do zawartości

Tom Rozpiska.

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas gry: Tom

Godzina, data zdarzenia:

Mapa:

STEAM_ID / IP:

Uzasadnienie: http://multi-head.pl/index.php/topic/84543-tom/

Wasze Akcje to kpina. Żadnego WH tutaj nie ma. Polecam Rezygnację ze stanowiska bo się ośmieszacie :-). 

Z AK cały czas strzelam po 1 i nie ma tutaj żadnego auto namierzania.  

Rozpisuję do Silverki. 

14:59-15:00- Normalna Akcja i nic nadzwyczajnego tutaj nie ma. -B

15:05-15:07- JEstem w CT i biegłem z respa wiedząc wcześniej że tam jest. po za tym słychać jak strzela. -B

15:15-15:17- Wychodzę po prostu na galę i strzelam do Tero kiedy go widzę. Żadnego PReFire nawet tutaj nie widać. -B

15:24-15:25- Nic tutaj nie lata. Widzę tero po wychyleniu i strzelam? HELO? -B 

15:27- Kończy mi się AMMO i robię Reload. Po prostu się wycofałem i nic w tym strasznego. Zginąłem, Tyle. Jakbym Uciekał przed nim pewnie odwróciłbym się i pobiegł na galę, a tak nawet reakcji nie zdążyłem zrobić. Mogłem go również słyszeć -B

15:38- Wychodzę i Gość strzela do mnie z Doły. Strzelam seriami po 1 z AK i za to mam dostać bana? Kompletnie nic tutaj nie ma. -B

16:00- Nic tutaj nie skacze strzelam full auto. Gość Dostaje głowę kiedy zaczynam strzelać. -B

16:08- Strzelam Seriami po 1 i nic tutaj nie skacze. Tak wygląda strzelanie po 1 i tyle. Jesteście głąbami. -B

16:30- Normalnie strzelam po 1 z AK i leci bania. Nic tutaj nadzwyczajnego nie ma. -B

16:57- Słychać ich? -B

17:04- Widać, że staram się kontrolować recoila stojąc na blisko i trafiać w głowę. z AK robi się myszkę w Dół. Widocznie o tym nie wiecie. Nic tutaj nie ma. Zabijam go normalnie. -B

17:06- Nie ma żadnego Skanowania. Ginę i tyle. -B

17:21- Żaden Model. Słyszę go stojąc na respie CT wychylam się i dopiero kiedy go widzę strzelam. -B

17:25- Słyszałem ich wszystkich kiedy stałem jeszcze na respie CT. Słychać....Strzeliłem na galę a on wyszedł. Przypadek, że akurat kiedy strzelałem. Żadnego Skanowania nie ma -B. 

17:37- Widziałem go jak spojrzałem 1 raz na galę. Żadnego Modelu tutaj  nie ma -B 

17:53- Strzelam i nawet nikogo nie zabijam i nawet chyba nie trafiam. I też mam mieć tutaj aimbota? -B

Wasza rozpiska to totalna Bzdura i głupota. Nie mam żadnych Czitów a wy  jesteście zwykłymi cieniasami, którzy nie potrafią oceniać DEM. Wszystkie Akcje które tutaj zostały wymienione nie mają nic wspólnego z oszukiwaniem. Z AK strzelam po 1 i wszystko jest wymierzone. Head lecą bo w nie celuję i nic nie mam sobie do zarzucenia, a o wh tym bardziej nie ma tutaj mowy. Widzę, strzelam, tak jak widać. Żadnych skanów tutaj nie ma. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...