SoBek Napisano 13 Lutego 2015 #247490 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Twój NIck podczas gry: SoBiEcIn. Godzina i Data zdarzenia : 13 luty po 22 jakos mapa : de_dust2 Steam ID / IP: STEAM_0 : 0 : 30170675 Uzasadnienie : 83.10.157.145 Dostalem bana na godzine Za cele mapy ... Bez zadnego ostrzeżenia ani wcześniejszych problemów z tym , Dawno nie gralem i tre z wprawy wyszedłem i nie wymiatam , i była taka sytuacja akurat gdzie zostało 20 sec chyba i szedłem do paki przez resp i dostałem bana ... NIe za dużo ? Z tego co mi wiadomo w regulaminie pisze ze za niewykonywanie cel mapy grozi KICK lub BAN na 5 MINUT a nie na godzine od razu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lutego 2015 #274754 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Zapraszam admina @Kain do wyjaśnienia tego bana , dlaczego gracz został zbanowany na 1h za cele za miast na 5min ? Również o wypowiedź poproszę Opiekuna Serwera @Joe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoBek Napisano 14 Lutego 2015 Autor #274836 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Czekamy na wypowiedz Admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 14 Lutego 2015 #274845 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Mamy tak w regulaminie w ukrytym dziale. W pluginie mamy wgrane standardowe czasy banów i banujemy za: - 1 godzina ( nie wykonywanie celów/ kampienie TT na respie po upływie 1 minuty Niech @Kain przedstawi swoją wersję jak i dowody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 14 Lutego 2015 #274856 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 http://www20.zippyshare.com/v/SfJsyM5v/file.html Myślę, że to wystarczy gość kampi całą rundę na respie a na koniec przechodzi przez ciemnie na zielone i twierdzi, że rwie do paki. Poza tym niech zapozna się z regulaminem bo jak widać to go nie zna! PS Za takie bezpodstawne odwołania wlepiał bym takim graczom tygodniowy odpoczynek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 14 Lutego 2015 #275002 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Ban jak najbardziej słuszny, tylko może przesadzony czas bana, lecz wydaje mi się, że gracz dostał nauczkę i nie będzie dalej tak postępował. Jeżeli opiekun będzie chciał coś dodać niech otworzy temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 14 Lutego 2015 #275007 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi