~MiyaGu* Napisano 4 Marca 2016 #386155 Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Witajcie! Dawno temu zmieniał mi hasło bo grała podszywka i teraz mam takie pytanko jak i do graczy i jak do opiekunów @EvO i @HaZarD974 DO GRACZY: czy jak wchodzicie na serwer to musicie wpisywać hasło od nowa czy macie zapamiętane i z automatu was loguje? DO OPIEKUNÓW: Czy można to jakoś usunąć te sprawdzanie hasła bo to trochę utrudnia grę i żeby z automatu było zapamiętywane hasło na dany nick bo trochę to czasu zajmuje wpisanie hasła i to dwa razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 4 Marca 2016 #405762 Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Sprawdź czy nie masz ustawionego config.cfg we właściwościach "tylko do odczytu". Jeżeli tak, to sprawdź czy nie masz za dużo razy wpisanego "setinfo_ pw" w configu, usuń to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 5 Marca 2016 #405813 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Podczas wchodzenia na serwer plugin sprawdza czy twoje IP nie uległo zmianie, gdy sie nie zmieniło loguje Cie na twoje konto. Gdy IP sie zmieniło, musisz od nowa wpisać hasło. Co do usunięcia hasła, nie ma opcji potem będą problemy ze Cie okradli, itd itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 5 Marca 2016 Autor #405817 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Nie usunąć hasło tylko żeby mi zapamiętywało z automatu wpisane hasło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 5 Marca 2016 Autor #405820 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Sprawdź czy nie masz ustawionego config.cfg we właściwościach "tylko do odczytu". Jeżeli tak, to sprawdź czy nie masz za dużo razy wpisanego "setinfo_ pw" w configu, usuń to. tak robiłam.usunęłam nadmiar "setinfo_pw" i nadal muszę wpisywać 2x hasło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 5 Marca 2016 #405825 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi