Atnam Napisano 12 Lutego 2015 #274179 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Witam, otóż chciałbym prosić o odebranie mi rangi Admin dd2+dm ponieważ mam na oku fajną dziewczynę a nie chce żeby miała żal że gram w cs'a a z nią czasu nie spędzam więc dziękuję za fajną grę i pomoc. Lecz na forum będzie można mnie zobaczyć lecz na serwerze rzadziej DanceMacabre, tu nie chodzi tylko o grę ponieważ muszę też w szkole niektóre nie za ładne oceny poprawić więc no muszę zrezygnować z rangi na jakiś czas jeżeli będę miał więcej czasu oczywiście znów podanie napiszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lutego 2015 #274181 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Stary ja myślę, że poznanie fajnej dziewczyny nie stoi na drodze Twojego adminowania. Skoro się wam układa i wszystko to chyba wie, że czasem sobie pograsz Zostań z nami napisz ziomek usprawiedliwienie i zostań z nami tak nas mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 12 Lutego 2015 #274185 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Informacje" do "Pożegnaj się!". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 12 Lutego 2015 #274199 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 nie wiadomo czy Cie ułoży z nią ,serio zastanów sie Bo może i tak być a potem "come back" i dupa nie admin Pomyśl 2 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 12 Lutego 2015 #274299 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Gracz się rozmyślił, koszyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Lutego 2015 #274300 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Panowie, co wy. Jak kocha to niech się stara. ^^ Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 12 Lutego 2015 #274301 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Pożegnaj się!" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi