Gość Guest Napisano 11 Lutego 2015 #273968 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Data i godzina: teraz Nick admina/gracza, który zawinił: pozdro UBT Dowody: szkoda gadać Świadkowie: nie ma po co ^^ Uzasadnienie: Oficjalnie spalony przez załogę UBT pozdro co nie ^^ 3x ssy tutaj mnóstwo ssów demek na innych serverach typu ffa,a na COD MOD gdzie zawsze grałem dobrze bo ogarniam kleicie mi bana ^^ za dobry byłem i połowa płakała więc lepiej dać bana te demka co do was trafiły jak tak je puściłem to dziwie się że połowy akcji lepiej nie zagrałem bo wszystko było ewidentnie słychać na słuchawkach ;D No ale dzięki i pozderki poćwiczcie lepiej w cs <3 Tyle ode mnie dzięki cześć narazie ! Pozdrawiam elo szczególnie najlepszych w cs (Wal Magistra płaczek nr1 i Richard nr2) kozaki zastanawia mnie tylko co mógłbym mieć odpalone by widzieć gdzie kto jest jeżeli po za czity szybko wchodzą VAC BANY więc no ja nie wiem chyba sami te czity wymyślacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lutego 2015 #273993 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 My też mamy słuchawki spalony kolego i w akacja które były na słuch miałęś-B ale są akcje gdzie ewidentnie się odpalasz . W dzisiejszych czasach SSY są mało wiarygodne w pewnych przypadkach i istnieje mnóstwo Anty SSów i innego szajsu .W Twoim przypadku nie mieliśmy wątpliwości . Bywaj i szerokiej drogi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lutego 2015 #273994 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi