Gość Guest Napisano 11 Lutego 2015 #273543 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Nick: JaraShaki Wiek: 15 lat. Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem pare razy opiekunem i wiele razy adminem. Wiem co i jak Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10 Staż w CS-sie: 6 lat, Steam / NonSteam: Steam. Dlaczego Ty: Na serwerze panuje chaos, nie ma kto go ogarnąć, ludzie odchodzą, to jest niedopuszczalne, ten serwer ma się rozkręcać, a nie upadać. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3 H. Kontakt: GG/Steam/PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 11 Lutego 2015 #273572 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 NIE ! Gdzie link do gt? Ani razu nie widziałem cie na serwerze ! I ciekawe gdzie na serwerze panuje chaos skoro cały czas(może nie liczac godzin porannych)na serwerze jest jakiś admin. Gracze uciekają?Hahah.Raczej dostają bana z ss których nie wstawiają a oprócz tego codziennie widze kogoś nowego. Konto na forum założone pod podanie. Jaja sobie robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lutego 2015 #273575 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Nie widziałem Cię nigdy na serverze , AMX 8 ? wątpię ... Jestem Na NIE . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 11 Lutego 2015 #273577 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Na neutral/NIE -wiek +amx -ale ty na serwerze grasz hmm?3dni?Za szybko te podania składacie chociaż po rozmowie na steam wydajesz sie ogarnięty. -konto pod podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@CrazyKills@ Napisano 11 Lutego 2015 #273579 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Na nie : - masz 15 lat i wątpie żebyś był parę razy opiekunem... -nie widzialem Cię ani razu na serwerze -nie ma linku do GT -wątpie żeby amx był na 8/10 -konto pod podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 11 Lutego 2015 #273587 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Konto pod podanie na dodatek napisane na odwal. Proste jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lutego 2015 #273594 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Jestem na NIE : - Nie widzialem Cie ani razu na serwerze . - Konto pod podanie. - Malo H. - Brak linku do GT. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 11 Lutego 2015 #273611 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Jestem Neutral/Tak Wiek 15 , też mam i jakoś ogarniałem admina Byłeś opiekunem ? To się staraj o opiekuna 45k Graj coś bo mało cb widzę Konto dla podania Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 11 Lutego 2015 #273656 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=JaraShaki Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi