Gość Guest Napisano 11 Lutego 2015 #273473 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Twój nick podczas gry:AraB30!. Godzina, data zdarzenia:okolo 2:00 w nocy niestety nie znam dokłądnej godziny Mapa:DD2 #1 STEAM_ID / IP:5.174.62.101 Uzasadnienie:PROSZE P DALSZE WSKAZOWKI CO DO TEGO POSRU PONIEWAZ NIE DOSTALEM SSOW WIEC CZEKAM NA WASZA ODPOWIEDZ POZDRWIAM ! A CO DO MOJEJ CZYSTOSCI JESTEM CZYSTY JAK ŁZA BEZ WĄTPLIWOSCI NIGDY NIE GRAM NA CHAKSACH A ZWLASZCZA NA TAK OGARNIETYM SERWERZE JAK MULTI:) [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na Multi-Head.pl' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '5.174.62.101' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 11 Lutego 2015 #273476 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Screeny robią się automatycznie więc musisz je mieć. Kieruj się tym poradnikiem http://multi-head.pl/topic/29176-wz%C3%B3r-wstawiania-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Pamiętaj, że masz 24 godziny na wstawienie ss'ów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lutego 2015 #273619 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Przestań typie, paliłeś się koncertowo. Jak lampki na choince. Teraz też palisz, ale frana. Mam nadzieje, ze te Twoje bajeczki o braku screenow nie przejda. Wybaczcie spam, ale jak widze teksty u nsow "CO DO MOJEJ CZYSTOSCI JESTEM CZYSTY JAK ŁZA BEZ WĄTPLIWOSCI NIGDY NIE GRAM NA CHAKSACH A ZWLASZCZA NA TAK OGARNIETYM SERWERZE JAK MULTI:)" to mnie skręca. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 11 Lutego 2015 #273625 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Nie ma takiej możliwości abyś ss'ów nie miał. Masz na to tak jak @R4d3k napisał 24h więc jeżeli jutro do godziny 2:10 nie wstawisz ss'ów to jedyna opcja to 100 reklam zrobionych własnoręcznie naszej sieci. Tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 12 Lutego 2015 #273985 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Czas minął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 12 Lutego 2015 #273986 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi