Gość Guest Napisano 10 Lutego 2015 #273114 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Chciałbym złożyć skargę na admina o nicku ,,denulki". Na serwerze DD2+BF4 o godzinie 14:40 (chyba) grałem, nagle gracz Kanar powiedział że napewno denulki coś ma na 100% Zacząłem go obserwować i rzeczywiście dziwnie grał, wyciągał broń w takim momencie kiedy nagle ktoś stał za przeszkodą itp. Kiedy zwróciłem mu uwagę że uważam iż on posiada pewnego rodzaju hacki. Po chwili zaczął mnie wyzywać że ,,Donato ty jesteś gównem, jesteś taki i owaki. Niedosyć że raz mnie pomyłkowo zbanował na podstawie 1 sceny to teraz mnie wyzywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lutego 2015 #273120 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Jak chcesz napisać skargę dostosuj się do wzoru inaczej temat poleci do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lutego 2015 #273124 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Jak chcesz napisać skargę dostosuj się do wzoru inaczej temat poleci do kosza. Skarga nie dotyczy Ciebie ani serwera na którym grasz więc nie wypowiadaj się . Co do skargi : Uzupełnij wzór i pamiętaj że składając skargę musisz przedstawić dowody . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lutego 2015 #273128 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 wydaje mi się, że powinno być przeniesione do działu zgłoś cheatera love the haters Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lutego 2015 #273130 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 przypadkowy post, prosze o usunięcie - spowodowany problemem z internetem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 10 Lutego 2015 #273446 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Po pierwsze wzór, a po drugie dowody. Nie ma dowodów nie ma skargi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 11 Lutego 2015 #273648 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Brak zainteresowania ze strony autora. Proszę moderatora o zamknięcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 11 Lutego 2015 #273650 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi