Gość Guest Napisano 9 Lutego 2015 #272882 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Witajcie Za dawnych czasem witało się chlebem i solą a Mnie screenshotami więc jak mam czas to Witam Wszystkich Jestem Piotr, Lat 17 (Prawie ), mieszkam w okolicach Krakowa ale mniejsza o to, Ogólnie na co dzień cisnę Was na Codzie 45k, Lubie grać na codach ,ponieważ szybsze bieganie to coś, na dd2 mnie szlak trafiał jak 30 sek musiało się dryptać na B , Jestem Technikiem Budowlanym i będę Wam budował domy może kiedyś, Współczuje Wam no ale jak dobrze zapłacicie to będziecie mieli lepszych fachowców , W sumie jestem swój chłop i jak ktoś chce pogadać czy coś to walić do Mnie śmiało, OSP się kłania, ugasimy pożar wódeczką i zagryzką Będę chciał dużo zmienić na Codzie bo panuje sajgon ale czekam aż Opiekuna znajdzie Nowego Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 9 Lutego 2015 #272886 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 9 Lutego 2015 #272887 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Hoho, witaj Piotrze . Moje okolice, jestem z Krakowa hehe . Skoro lubisz COD'y - wpadaj na 500 k lvl . Jak będę mogła w czymś kiedyś pomóc to śmiało pisz : = ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lutego 2015 #275661 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi