Gość Guest Napisano 8 Lutego 2015 #272388 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Nick:Spr!Nt Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem): 2 lata miałem swój serwer Znajomość AMXX (W skali 1-10): 1,4,8,10 Staż w CS-sie: 6 lat Steam / NonSteam: nie mam niestety Dlaczego Ty: chcę zostać adminem dla tego gdy niema adminów na serwerze a widzę citerów to bym ich zbanował i mam doświadczenie w byciu adminem bo miałem swój serwer i dobre znam amx Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 6 do 10 godzin Kontakt:51789525 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 8 Lutego 2015 #272408 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Brak steam. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi