Gość Guest Napisano 8 Lutego 2015 #272359 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Twój nick podczas gry: Spr!Nt Godzina, data zdarzenia: 2015-02-08 22:30 Mapa: de_eldorado STEAM_ID / IP: 80.72.43.106:27022 Uzasadnienie: Grałem sobie normalnie zobaczyłem przeciwnika szczeliłem raz i użyłem pioruna i po chwili zostałem zbanowany bez powodu Server # 7 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Spr!Nt [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 847905310 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 91.233.187.38 ' [AMXBans] ==================================== LINK DO SS'Y-http://www61.zippyshare.com/v/TKdIcQLd/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 8 Lutego 2015 #272367 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 8 Lutego 2015 #272387 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Pozwolę sobie otworzyć temat. Na moje i @R4d3k oko jest coś nie tak z tymi screenami. Screeny powinny być pod nazwą "Halflife" ( http://i59.tinypic.com/nv1hk.png ), a u tego gracza są pod nazwą ssy (1), (2), (3), (4), (5), co możemy zobaczyć pobierając je: - screen ss'y (1) - screen ss'y (2) - screen ss'y (3) - screen ss'y (4) - screen ss'y (5) Coś jest kombinowane w screenach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 8 Lutego 2015 #272405 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Nie rozumiem waszego podejścia. Gracz dodaje ssy, które przerabia a wy dajecie mu szansę na dodanie kolejnych....Zdjęcia Modyfikowane Bez UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 8 Lutego 2015 #272406 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi