Gość Guest Napisano 8 Lutego 2015 #271985 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 To są jakieś żarty rozumiem ? Mam czyste ssy ,nigdy nie grałem na jakiś jeba*** wspomagaczach ,a dostaje bana bo jakiś wcześniej idiota grał i ma ip takie jak ja ? Co ja poradzę nie moja wina ! Zostałem potraktowany jak oszust ,choć wcale nim nie jestem... Jeśli ktoś widzi ssy i mówi ,że są czyste i nie daje ub . Śmiech na sali i jeszcze napisanie o reklamach ,że mam je zrobić jak chce ub. To już jest tzw. "Robienie w ch*ja" Link do ss i całego tematu : http://multi-head.pl/topic/54045-ub/ Mam nadzieje ,że dotrze to do was i zachowacie jaja...! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lutego 2015 #271988 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Ja osobiście jestem za UB dla gracza , ponieważ na serwerze jest spokojny nie przeszkadza ani nie utrudnia gry screeny ma czyste . osoba zbanowana na tym IP może już dawno zmieniła IP a ten gracz przez jego głupote nie będzie mógł grać . Rozumie zasady i regulamin obowiązuje ale gracz zbanowany na tym IP może już mieć dawno je zmienione . Decyzje co do UB pozostawiam S@ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lutego 2015 #271992 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Dzięki Richard za wstawienie się.Za długo przegrałem na tym serwerze ,żeby teraz odpuścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lutego 2015 #271997 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi