Guest Guest Posted February 8, 2015 #271985 Share Posted February 8, 2015 To są jakieś żarty rozumiem ? Mam czyste ssy ,nigdy nie grałem na jakiś jeba*** wspomagaczach ,a dostaje bana bo jakiś wcześniej idiota grał i ma ip takie jak ja ? Co ja poradzę nie moja wina ! Zostałem potraktowany jak oszust ,choć wcale nim nie jestem... Jeśli ktoś widzi ssy i mówi ,że są czyste i nie daje ub . Śmiech na sali i jeszcze napisanie o reklamach ,że mam je zrobić jak chce ub. To już jest tzw. "Robienie w ch*ja" Link do ss i całego tematu : http://multi-head.pl/topic/54045-ub/ Mam nadzieje ,że dotrze to do was i zachowacie jaja...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 8, 2015 #271988 Share Posted February 8, 2015 Ja osobiście jestem za UB dla gracza , ponieważ na serwerze jest spokojny nie przeszkadza ani nie utrudnia gry screeny ma czyste . osoba zbanowana na tym IP może już dawno zmieniła IP a ten gracz przez jego głupote nie będzie mógł grać . Rozumie zasady i regulamin obowiązuje ale gracz zbanowany na tym IP może już mieć dawno je zmienione . Decyzje co do UB pozostawiam S@ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 8, 2015 #271992 Share Posted February 8, 2015 Dzięki Richard za wstawienie się.Za długo przegrałem na tym serwerze ,żeby teraz odpuścić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 8, 2015 #271997 Share Posted February 8, 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts