Gość Guest Napisano 8 Lutego 2015 #271841 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Nick: ` Haquu ;3 Wiek:15 Doświadczenie (w byciu adminem): bylem adminem na innych serwerowniach. Okolo 5 razy mialem adma nie bylo na mnie zadnej skargi. Znajomość AMXX (W skali 1-10): mysle ze 8/10 bardzo dobrze znam amx. Staż w CS-sie: okolo 4 lat Steam / NonSteam: niestety non jezeli bedzie potrzeba to kupie steama. Dlaczego Ty: Jak gram na tej serwerowni zauwazylem ze admini sobie nie radza np . gdy jest jakis cziter to admin nie idzie na spekta tylko odrazu daje mu ssy, bylo kilka takich akcji. Dal bym rade na tej serwerowni w byciu adminem i pouczaniu innych chcialbym byc wzorem dla innych . Wiem ze niemam tych 16 , ale i tak sobie poradze. Moge miec tez admina na okres probny. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: okolo 4h Kontakt:gg 41454101 , forum http://www.gametracker.com/player/%60%20Haquu%20%3B3/80.72.43.106:27022/ - GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 8 Lutego 2015 #271854 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Nie ma steam = Nie ma admina. Przykro mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 8 Lutego 2015 #271860 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Napisałeś, że chcesz być wzorem dla innych. Śmieszne. Jesteś niekulturalny (często obrażasz graczy lub przeklinasz), denerwujesz adminów. Wybacz, ale nawet gdybyś miał steama to i tak byłbym na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 8 Lutego 2015 #271971 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Brak steam'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 8 Lutego 2015 #271972 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi