Gość Guest Napisano 7 Lutego 2015 #271649 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Nick:sejmek Wiek:Mam 14 lat. Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem wiele razy adminem na różnych serwerach, więc jestem dosyć doświaczony. Znajomość AMXX (W skali 1-10):Tak 6/10 Staż w CS-sie:Gram już ponad 3 lata. Steam / NonSteam:NonSteam ale mam zamiar kupna steam. Dlaczego Ty:Ponieważ jestem miłym i rozsądnym graczem który pomaga z wielką chęcią graczom i jak innym adminom. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:W weekendy gram po 4-5 godziny, a w normalne dni po 2-3 godziny. Kontakt:GG,Facebook. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@CrazyKills@ Napisano 7 Lutego 2015 #271653 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Jestem na wielkie NIE -Po jednym dniu na serwerze odrazu chcesz miec admina ?? -gdzie link do GT ?? http://www.gametracker.com/player/sejmek/80.72.40.110:27027/ Moim zdaniem nie ma sensu dalej toczyc tego podania,niech nadrobi godziny i wtedy napisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 7 Lutego 2015 #271655 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Jestem na wielkie NIE -Po jednym dniu na serwerze odrazu chcesz miec admina ?? -gdzie link do GT ?? http://www.gametracker.com/player/sejmek/80.72.40.110:27027/ Moim zdaniem nie ma sensu dalej toczyc tego podania,niech nadrobi godziny i wtedy napisze. tak jak powyzej ja cie wgl nie widzialem,nabijajcie troche h pograjcie,a nie odrazu podania skladacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lutego 2015 #271656 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Jestem na NIE : - Podanie to jakas kpina. - 1 dzien na serwerze. - Malo H. - Wiek - Brak linku do GT. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lutego 2015 #271657 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Jestem na Nie . Nie widziałem Cię nigdy na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lutego 2015 #271754 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Jestem na Nie - Up - Nie widać Cie na serwerze wgl. - Wiek, Gdybyś ogarniał to ok, ale nawet nie pokazałeś się z dobrej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 8 Lutego 2015 #271809 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Brak wymagań. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi