Gość Guest Napisano 7 Lutego 2015 #271598 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Orbi dawno temu Westwod_big Non Steam Kiedyś grałem na arenie skila miałem zapisanego binda niewiedziałem że miałem go na caps locku już nie używam capsloca proszę odwołanie bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lutego 2015 #271599 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Całkowicie się z tym zgadzam żeby ten gracz dostał un-bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 7 Lutego 2015 #271611 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Nie widzę żadnego bana za reklamy ale masz bana z dnia 4.02.2015 z powodem "Wstaw screeny", których nie wstawiłeś. Miałeś na to 24 godziny. Bez UB, jedyna szansa na UB to zrobienie 100 reklam własnoręcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 7 Lutego 2015 #271612 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi