Gość Guest Napisano 7 Lutego 2015 #271480 Napisano 7 Lutego 2015 Wzór skargi: Data i godzina: 10 minut temu Nick admina/gracza, który zawinił: Wal Magistra Dowody: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: Wal Magistra [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'miny w przjesciu' [AMXBans] Duration: '5 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:9498195' [AMXBans] Your IP: '89.77.89.178' [AMXBans] =============================================== Timed out Świadkowie: Zbędni Uzasadnienie:Jak to możliwe że tacy ludzie mają w ogóle admina na serwerze skoro nie znają regulaminu. O absolutnym braku kultury i wyniosłości własnego ego już nie wspominając, jeszcze rozumiem że nie lubi magistrów, ale emertyów?? Chyba treść bana jest tak oczywistem uzasadniemiem mojej skargi że nie muszę tego rozwijać. Materiały pomocnicze: a) Wycinka regulaminu z cod 150 "8. Miny, Pułapki - nie stawiamy w miejscach takich jak: okienka, drabinki, na pace, w wentylacji i pod wyjściami z wentylacji , na schodach i w bliskiej odległości, na BS, przy hostach, na drzwiach które blokują otworzenie ich/przejście przez nie. ( Ban 30 min)" b) link do regulaminu min " http://multi-head.pl/topic/23580-regulamin-min-mapy-cs/ " Podzrawiam NightWolf
Gość Guest Napisano 7 Lutego 2015 #271491 Napisano 7 Lutego 2015 Wiesz co? Nie pisałbym odrazu skargi. Czemu? Gracze caly czas płaczą na te miny w przejściu myśle, że mnie zrozumiesz
Gość Guest Napisano 7 Lutego 2015 #271496 Napisano 7 Lutego 2015 No na aztecu ciągle na Ciebie narzekali, że miny w przejściu. Ja trochę na to przymrużyłem oko. Spam robili na u@ to uwierzyłem im i dałem na 5 min bana. Jak źle to sorki o.0
Gość Guest Napisano 7 Lutego 2015 #271497 Napisano 7 Lutego 2015 Po 1 to w banie co trzeba dokładnie pisać gdzie te miny się znajdowały o ktorej godzinie w ktorym miejscu ??? chyba powód "miny w przejściu" łatwo daje nam do zrozumienia że były w miejscu w którym widocznie nie dało się przejść/przeskoczyć.Byłem wtedy na servie ale nie lukałem gdzie stawiasz ale widocznie WalMagister dostrzegł że stawiasz je źle bo nie da się ich obejść i wgl i dał Ci bana.Najlepsze jest to że to tylko 5 minut a Ty robisz problem z niczego.Kolejną rzeczą jest to że za te odzywki przez mikro powinieneś sobie jeszcze odpocząć że wyzywasz adminów od debili że nie znają regulaminu.
Gość Guest Napisano 7 Lutego 2015 #271499 Napisano 7 Lutego 2015 Bo faktem jest że regulaminu nie znacie... Masz wyżej zabronione miejsca, to że jako admin nie znasz regulaminu to raczej nie jest moja wina?? Jeżeli to moja wina w takim razie przepraszam HAHAH. Kolejne zabawne zdanie "nie dało się przejść/przeskoczyć." prosze wskaż mi który punkt regulaminu wykazuję taki obowiązek ?? W takich momentach żałuję że wyrzekłem się h@ na pewno bym was nauczył regulaminu jak trzeba...
Gość Guest Napisano 7 Lutego 2015 #271504 Napisano 7 Lutego 2015 Z minami był jest i będzie zawsze problem,więc daruj sobie gadanie że nie znamy regulaminu.To tylko 5 minut więc naprawdę ogarnij.Rozumiem ponad 30 minut czy coś no ale 5 minut to akurat jak palisz przerwa na fajke czy coś .... Nie mówię tego że pochwalam bany za 5 minut i mieć w tyłku za co i wgl ale przyczyna byłą widocznie więc odpoczełeś chwilkę nic się chyba takiego nie stało
Gość Guest Napisano 7 Lutego 2015 #271515 Napisano 7 Lutego 2015 W tym momencie moim zdaniem ma rzeczywiście racje NightWolf, bo jednak regulamin to regulamin. Ale z drugiej strony nie dziw się jak spamuja mu na u@ o to zeby zbanowali bo miny w przejsciu. To co mowie i tak pewnie malo znaczy ale powinniscie sie pogodzic i zapomniec o tym
Gość Guest Napisano 7 Lutego 2015 #271645 Napisano 7 Lutego 2015 Skoro ban za miny był na 5 minut, to się ciesz, ban powinien być na 30 minut, + banik za kulture za obrazę admina. Do tego admin nie musi się spowiadać dlaczego dał ci bana na 5 minut...
Gość Guest Napisano 7 Lutego 2015 #271647 Napisano 7 Lutego 2015 LenovoMaster jak czytam twój post, to mi ręce opadają. Jeżeli ci piszą na @, że ktoś źle kładzie miny, to schodzisz na specta i sprawdzasz danego osobnika. Rozumiesz? Tym razem skończy się na upomnieniu, ale następnym razem będzie ostrzeżenie w odpowiednim dziale.
Gość Guest Napisano 7 Lutego 2015 #271648 Napisano 7 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Popularne Dni
7 Lut
10
Popularne Dni
7 Lut 2015
10 posts