Guest Guest Posted February 7, 2015 #271480 Share Posted February 7, 2015 Wzór skargi: Data i godzina: 10 minut temu Nick admina/gracza, który zawinił: Wal Magistra Dowody: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: Wal Magistra [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'miny w przjesciu' [AMXBans] Duration: '5 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:9498195' [AMXBans] Your IP: '89.77.89.178' [AMXBans] =============================================== Timed out Świadkowie: Zbędni Uzasadnienie:Jak to możliwe że tacy ludzie mają w ogóle admina na serwerze skoro nie znają regulaminu. O absolutnym braku kultury i wyniosłości własnego ego już nie wspominając, jeszcze rozumiem że nie lubi magistrów, ale emertyów?? Chyba treść bana jest tak oczywistem uzasadniemiem mojej skargi że nie muszę tego rozwijać. Materiały pomocnicze: a) Wycinka regulaminu z cod 150 "8. Miny, Pułapki - nie stawiamy w miejscach takich jak: okienka, drabinki, na pace, w wentylacji i pod wyjściami z wentylacji , na schodach i w bliskiej odległości, na BS, przy hostach, na drzwiach które blokują otworzenie ich/przejście przez nie. ( Ban 30 min)" b) link do regulaminu min " http://multi-head.pl/topic/23580-regulamin-min-mapy-cs/ " Podzrawiam NightWolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 7, 2015 #271491 Share Posted February 7, 2015 Wiesz co? Nie pisałbym odrazu skargi. Czemu? Gracze caly czas płaczą na te miny w przejściu myśle, że mnie zrozumiesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 7, 2015 #271496 Share Posted February 7, 2015 No na aztecu ciągle na Ciebie narzekali, że miny w przejściu. Ja trochę na to przymrużyłem oko. Spam robili na u@ to uwierzyłem im i dałem na 5 min bana. Jak źle to sorki o.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 7, 2015 #271497 Share Posted February 7, 2015 Po 1 to w banie co trzeba dokładnie pisać gdzie te miny się znajdowały o ktorej godzinie w ktorym miejscu ??? chyba powód "miny w przejściu" łatwo daje nam do zrozumienia że były w miejscu w którym widocznie nie dało się przejść/przeskoczyć.Byłem wtedy na servie ale nie lukałem gdzie stawiasz ale widocznie WalMagister dostrzegł że stawiasz je źle bo nie da się ich obejść i wgl i dał Ci bana.Najlepsze jest to że to tylko 5 minut a Ty robisz problem z niczego.Kolejną rzeczą jest to że za te odzywki przez mikro powinieneś sobie jeszcze odpocząć że wyzywasz adminów od debili że nie znają regulaminu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 7, 2015 #271499 Share Posted February 7, 2015 Bo faktem jest że regulaminu nie znacie... Masz wyżej zabronione miejsca, to że jako admin nie znasz regulaminu to raczej nie jest moja wina?? Jeżeli to moja wina w takim razie przepraszam HAHAH. Kolejne zabawne zdanie "nie dało się przejść/przeskoczyć." prosze wskaż mi który punkt regulaminu wykazuję taki obowiązek ?? W takich momentach żałuję że wyrzekłem się h@ na pewno bym was nauczył regulaminu jak trzeba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 7, 2015 #271504 Share Posted February 7, 2015 Z minami był jest i będzie zawsze problem,więc daruj sobie gadanie że nie znamy regulaminu.To tylko 5 minut więc naprawdę ogarnij.Rozumiem ponad 30 minut czy coś no ale 5 minut to akurat jak palisz przerwa na fajke czy coś .... Nie mówię tego że pochwalam bany za 5 minut i mieć w tyłku za co i wgl ale przyczyna byłą widocznie więc odpoczełeś chwilkę nic się chyba takiego nie stało Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 7, 2015 #271515 Share Posted February 7, 2015 W tym momencie moim zdaniem ma rzeczywiście racje NightWolf, bo jednak regulamin to regulamin. Ale z drugiej strony nie dziw się jak spamuja mu na u@ o to zeby zbanowali bo miny w przejsciu. To co mowie i tak pewnie malo znaczy ale powinniscie sie pogodzic i zapomniec o tym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 7, 2015 #271645 Share Posted February 7, 2015 Skoro ban za miny był na 5 minut, to się ciesz, ban powinien być na 30 minut, + banik za kulture za obrazę admina. Do tego admin nie musi się spowiadać dlaczego dał ci bana na 5 minut... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 7, 2015 #271647 Share Posted February 7, 2015 LenovoMaster jak czytam twój post, to mi ręce opadają. Jeżeli ci piszą na @, że ktoś źle kładzie miny, to schodzisz na specta i sprawdzasz danego osobnika. Rozumiesz? Tym razem skończy się na upomnieniu, ale następnym razem będzie ostrzeżenie w odpowiednim dziale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 7, 2015 #271648 Share Posted February 7, 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts